vega195 0 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2018 Jakie meble wypoczynkowe wybrać do salonu? Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwonaa92 0 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2018 Wiele zależy od samego salonu, wielkości, czy aranżacji, jak i indywidualnych upodobań. Ja wybrałabym jakiś minimalistyczny, elegancki narożnik, ewentualnie sofy jeśli salon jest mniejszy. W Poznaniu ładne, wygodne wypoczynki można trafić w Blackart Poznań, tu http://www.mebleblackart.pl/wypoczynki,24 można nie zerknąć - do salonu, zwłaszcza bardziej nowoczesnego byłyby idealne. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caavani19 0 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2018 Ja uwielbiam meble z VOX. Są nie tylko ładne ale i praktyczne. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszak81 0 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2018 My mamy aktualnie meble od szynaka meble, a gdy będziemy kupować, także będzie to szynaka. Bardzo dobra jakość wykonania. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mustynia 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2018 Ja jestem bardzo zadowolona z komody i szafy, ktora wybralam w salonie agata do naszego salonu. Swietnie wykonane, pojemne i do tego super sie prezentuja. Nie mielismy tez zadnych problemow z dostawa i montazem, wszystko odbylo sie w przyjemnej atomsferze, a oferta byla tak korzystna, ze na pewno wrocimy :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zestumilowegolasu 0 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2018 Może sofa z funkcja relaksu? Sama myślę o czymś takim. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mentor4 0 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2018 Ja szukam inspiracji z gotowych projektów w internecie. Można znaleźć dużo ciekawych pomysłów w ten sposób. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meronia 0 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2018 Przed wszystkim zwróć uwagę, żeby to były estetycznie wykonane, solidne meble. Bo niestety często firmy (i to nawet takie duże i znane) oferują meble kiepskiej jakości. Ja do salonu meble kupowałam w sklepie [link usunięty] - i jestem z nich zadowolona. Mają duży wybór zarówno jeśli chodzi o styl jak i kolor. Tak więc wybrałam takie, które idealnie pasują do moje wizji salonu. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kingdzia23 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2018 Długo szukałam aż zdecydowałam się że włoski styl mebli [link usunięty] najbardziej mi odpowiada. Salon jest stylowy i nowoczesny z wyjątkową włoską nutą i klasą :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morgom 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2018 Jeżeli poszukujecie dobrych mebli do salonu i innych pomieszczeń w domu to polecam wam zajrzeć do sklepu http://www.meble-starybrowar.pl, który znajduje się w Tarnobrzegu. Tam znajdziecie szeroki wybór świetnych mebli. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werti 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2018 Tylko przestrzegam przed zbyt dużymi i sztywnymi poduszkami na kanapie. Na jednej mam właśnie poduchy tego typu i spychają ludzi z kanapy :D Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nirodash 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2018 jesli macie dylemat czy takie meble powinny być rozkładane czy tez nie, polecam wam lekturę tego artykułu https://kobiecynet.pl/nierozkladane-meble-wypoczynkowe-wady-i-zalety/. Na pewno rozwieje on większość waszych wątpliwości i pozwoli dokonać trafnego wyboru Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Clerc 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2018 Dnia 26.06.2018 o 13:27, werti napisał: Tylko przestrzegam przed zbyt dużymi i sztywnymi poduszkami na kanapie. Na jednej mam właśnie poduchy tego typu i spychają ludzi z kanapy :D Dobrze wiedzieć ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek90 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2019 Jeśli chodzi o meble do salonu to ja Ci gorąco polecam te http://rustikal.pl/meble-pokojowe/fiore/. Porządnie i solidnie wykonane, bardzo wygodne i pasujące do różnego rodzaju wnętrz. Najlepiej zapytac ich przedstawicieli o więcej szczegółów! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
irek7111 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2019 To ja też zareklamuję. Meble z naturalnego drewna nie tylko do salonu . Zajrzyjcie na naturestyle.pl Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KlaudiaD 0 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2019 przy zakupie mebli wypoczynkowych musisz zwrócić uwagę na piankę, najlepiej żeby była wysokoelastyczna i ze sprężynami. Zobacz te wygodne kanapy do salonu https://sweethomeshop.pl/54-kanapy-salon Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikowski 0 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2019 My mamy piękną kanapę z włoskiej firmy Calligaris, kupiona została w salonie Verlani w Gorzowie. Jest nie tylko ładna, ale też wygodna i solidnie wykonana z dobrej jakości materiałów i dobrze nam służy już kilka lat. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anela22 0 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2019 I takie meble warto kupować - solidnie zrobione z dobrych materiałów. Nasza ze ginster ze scandicsofa.pl też ma kilka lat, a nadal wygląda elegancko. Dobrze wtedy zrobiliśmy, że postawiliśmy na welurową tapicerkę, świetny materiał, który raz dodaje jej niepowtarzalnego uroku, a dwa jest łatwy w czyszczeniu. Jak coś zaraz biorę wodę, ściereczkę i po kłopocie. Tak swoją drogą to w ogóle te ich materiały są dobre, bo na łóżku mamy bawełnę i tak samo, zero zabrudzeń. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anka_kolorowanka 0 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2019 Moim zdaniem trzeba dobrać wszystko do rozmiarów oraz waszych preferencji :) weźcie pod uwagę, że będziecie ich używać parę ładnych lat, więc warto pomyśleć o czymś praktycznym, ładnym i niekoniecznie tanim. Oszczędzanie na tak ważnym sprzęcie jest dla mnie nonsensem. Warto zapłacić raz, a porządnie i mieć spokój na kolejną dekadę niż kupować nieustannie nowe i wciąż nie być zadowolonym. Ja osobiście preferuje materiały miękkie, na pewno nie skórę, która latem przykleja się do ciała, a zimą daje wychłodzenie. Popytaj jeszcze w wybranym przez siebie salonie, na pewno doradzą Ci coś odpowiedniego :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ernest 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2019 My również zamawialiśmy meble w sklepie internetowym. Przyznam, ze sam nie byłem zachwycony z wyboru mojej zony bo ona własnie postanowiła zamówić meble przez neta. Jednak uparła się i nie było gadania 😉 Kupowaliśmy w tym sklepie: https://www.villadecor.pl/53-z-rattanu-i-drewna I to kilka rzeczy sofe do salonu fotel z podnóżkiem kilka rattanowych dodatków jak również duże lustro nad komodę Wszystko przyszło dokładnie takie jak na zdjęciach. Produkty bardzo wysokiej jakości, tak wiec musiałem przyznać żonie rację co do wyboru miejsca. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dianaherrera 0 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2019 @mustynia musze sie z Toba w pelni zgodzic. tez wlasnie wymienilam meble i wybralismy kolekcje z salonu agata i sa idealne. te promocje teraz tez sa naprawde korzystne wiec mozna troche poszalec 😄 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nogajj 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2019 To zależy od koncepcji salonu jaką tam masz - my kanapy dostaliśmy w prezencie a meble i wystrój zaaranżowaliśmy w Home Concept. Udało nam sie znaleźć fajna oferte mebli na wymiar wiec i te opcje polecam, bo to rzeczywiscie robi roznice. Kupilismy ostatnio taki fotel ala uszak, ale nie dane nam było na nim siąść bo nasz kot chyba sobie go obral za cel ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcia29 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2019 My osobiście z mężem kupiliśmy meble również przez internet, jesteśmy mega zadowoleni. Oczywiście duże gabaryty udało się kupic w agacie a te bardziej dekoracyjne czyli fotel, podnóżki kupilismy w [link usunięty] to był duży starzał w dziesiątkę. Jakość produktów zwala z nóg. Myślę że również znajdziecie coś dla siebie. Plusem jest to że można wszystko dopasować pod swój wymiar i oczywiście duża paleta barw, udało się wszystko zgrać z obecną aranżacją. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sezam 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2019 Meble wypoczynkowe muszą być wygodne. 😉 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsterka4 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2019 A mi marzy się do salonu taki ogromny fotel, w którym mogłabym czytać 🙂 I to koniecznie z podnóżkiem, żeby wyciągnąć nogi. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach