Natalia1207 0 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2020 Na fali ekologicznych trendów i mody na slow fashion myślę, że taki outlet, albo własnie sklep z używanymi ciuchami, dawanie im drugiego życia to bardzo fajny pomysl 🙂 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edran 0 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2020 Ja polecam wam zająć się sprzedażą eleganckiej odzieży męskiej. Sam ostatnio nawiązałem współpracę z firmą http://www.victor-moda.pl/ Jest to sprawdzony producent eleganckiej odzieży męskiej. Warto się do nich zgłosić. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darek1982 0 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2020 A zastanawiałaś się nad naturalnymi futrami? Nadal jest na nie spory popyt. Ja zajmuję się szyciem futer z norek i lisów. Skóry naturalne oraz dodatki futrzarskie zamawiam od firmy www.fhgutt.com. Posiadają bardzo dobrą jakość i piękny wygląd. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forumiak 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2021 Uważam, że na chwilę obecną to nie jest dobry temat, a raczej przeciwnie - dosyć ryzykowny. Zamawiamy głównie z Merg.pl, a obstawiam, że w ostatnim czasie zdecydowana większość Polaków coś zamówiła w sieci. Widzą, jak to jest wygodne i wątpię, aby chcieli cokolwiek pod tym względem zmieniać, a przynajmniej tak mi się wydaje. A jak wy to widzicie? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartoo11 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2021 Jak dla mnie to dawaj sportowe, szukam czegoś dobrego na wyprawy rowerowe, a takie z outlety to jeszcze lepiej Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach