klarowna 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2018 Waszym zdaniem w takie tekstylia w pokoju hotelowym warto zainwestować? Widziałam tutaj http://www.wszystko-do-hotelu.pl/koce-i-narzuty.html sklep z takimi rzeczami. Zastanawiam się czy kupić wszystko, co może się przydać, ale szukać tych rzeczy w rozsądnych cenach. Co radzicie? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiktorex 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2018 Na pewno przede wszystkim warto spojrzeć na cenę. Chociaż w ilościach hurtowych na pewną tą można negocjować. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian900 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2018 Ciekawą propozycję dla hoteli mają na [link usunięty] . Myślę, że ich tekstylia warte są rozwagi jeśli chodzi o taki zakup. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorota.Ostaszewska 0 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2018 Jak ktoś z was prowadzi hotel warto też rozejrzeć się za dobrą pralnią, która zajmie się praniem i maglowaniem pościeli, obrusów, ręczników i tym podobne. Moja znajoma prowadzi hotel i wszystko oddaję do pralni Elbo w Łodzi. Mówiła mi , ze ceny mają super a pranie jest wręcz idealne. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach