biza 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2018 Witajcie! Niedługo moja chrześnica ma urodzinki i szukam prezentu dla niej. Nie bardzo wiem co wybrać , zastanawiam się nad taką kuchenką , zerknijcie %20http%3A/www.millymally.pl/pl/oferta/x/p/243/viga-byc-jak-mama-i-tata.html%20%20, wyczytałam że mają bardzo dobre jakościowo produkty dla dziecka, wiele mam chwali je sobie . Ta kuchnia jest drewniana więc posłuży małej na długo i pomalowana nie toksycznymi farbami. Jak Wam się widzi taki prezent ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katarzyna.janiszewska93 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2018 Ja ostatnio kupiłam swojej chrześnicy taką podobną kuchenkę, ale szybko się tym znudziła. Super rozwiązaniem dla dziecka szczególnie na lato jest kupno jakiegoś kocyka czy [link usunięty] , który przyda się podczas wakacji. Praktyczne prezenty są najlepsze. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bielik87 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2018 Jeśli chodzi o kocyk, to śliczne są takie z wyhaftowanym monogramem - stylowe i eleganckie :) Zobaczcie same na [link usunięty] - wg mnie super :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zfumi 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2018 ładne te kocyki, na pewno będą bardzo przydatne :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikolajseo 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2018 Bardzo ciekawy pomysł na prezent, na pewno się jej spodoba. [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tadzik74 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2018 A nie myśleliście może o adopcji pieska? :) Dzieciaki uwielbiają zwierzęta i na pewno przyniosłoby mu to dużą radość! Oczywiście musi to być odpowiedzialna decyzja, ale jeśli macie warunki to czemu nie? My daliśmy naszemu synkowi na siódme urodzinki małego labradorka i bardzo nauczyło go to odpowiedzialności ;) Razem z mężem czytaliśmy wcześniej dużo psach i o rasach, jakie są przyjazne dla dzieci na https://www.fiprex.pl/blog/category/psy/ dlatego tez byliśmy dobrze przygotowani na przyjęcie czworonoga! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michaska 0 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2018 Moja kuzynka ma taką kuchnię i akurat jej przypadku to ni był zbyt trafiony prezent, bo mała pobawiła się nią prze może miesiąc, a teraz już swoi nieużywana, bo się znudziła. Możliwe, że to też był zbyt pochopny prezent i zamiast tego by można kupić, coś, co znacznie bardziej jej się spodoba. Ale za to później, jej rodzice kupili jej taki kosz do gry w koszykówkę dla dzieci i to, póki co sprawdza się idealnie - używany jest i na podwórku i w domu :) Z dziećmi jest ten problem, że niestety trudno trafić w prezent, który akurat w danym momencie trafi w ich gust :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nirodash 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2018 A czy według was prezentem dla dziecka mógłby byc również remont jego pokoju? Ostatnio widziałem w sklepie dekowizja.pl bardzo ciekawe https://www.dekowizja.pl/fototapety-75-3D-Optyczne-Powiekszenie.html, a do tego wyczytałem że chyba można je zrobić z własnego zdjęcia,więc pomyślałem że cos ciekawego na ścianę syna udałoby się wybrać. Jak myślicie? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zycouyw 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2018 Nie wiem, według mnie nie. Lepszym prezentem na pewno będą jakieś porządne [link usunięty] , dzieci lubią dostawać takie materialne prezenty, więc ja bym poszedł bardziej w tym kierunku. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
urlopowicz 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2018 Myślę że taka kuchenka dla małej dziewczynki to wspaniały prezent który zapewni jej długie godziny zabawy Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darion 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2018 Ciekawym prezentem dla dziecka, na który ostatnio wpadłem było zabranie go do salonu HV, który oferuje odwiedzenie wirtualnej rzeczywistości za pomocą gogli VR. Polecam wam udać się do http://www.vrkalisz.pl Jest to świetna rozrywka dla osób w każdym wieku. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati22 0 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2018 To taki nowoczesny prezent. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lady 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2018 Niestety trzeba się trochę naszukać, żeby znaleźć coś fajnego i oryginalnego. Można np. zajrzeć tutaj https://lovvi.pl/dla-dzieci lub na inne tego typu strony. Myślę, że warto dopasować upominek do wieku malucha i jego upodobań. Uniwersalnym prezentem może być np. poduszka. Ja zazwyczaj pytam się rodziców, co ich dziecko chciałoby ewentualnie dostać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek90 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2018 Zalezy ile mała ma lat, a może jakieś fajne gry edukacyjne? Uwazam,że prezenty, które kształcą są zawsze dobrym wyborem Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
estella 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2018 Zależy w jakim wieku jest Twoja siostrzenica. Ja jakiś czas temu na urodziny sprawiłam mojemu bratankowi nowy tornister, bo bardzo o takim marzył. Znalazłam całkiem niezłą ofertę na stronie: [link usunięty] oraz zamówiłam za jej pośrednictwem i powiem Wam, że jest naprawdę w porządku Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sorodrurbl0 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2018 Sądzę, że są to niezwykle interesujące informacje :) Dzięki wielkie, sądzę, że to będzie bardzo przydatne. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach