hiter 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2018 Witam Was. Mam pytanie i liczę na to, że znajdzie się ktoś zorientowany w temacie. A mianowicie - gdzie uzyskam szczegółowe i rzetelne informacje w temacie odszkodowania za śmierć bliskiej osoby w wypadku samochodowym? Do kogo najlepiej zgłosić się w pierwszej kolejności? Gdzie szukać fachowej pomocy? Znacie może jakieś kancelarie lub osoby prywatne, które zajmują się takimi sprawami? Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hiter 0 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2018 Już znalazłem firmę [link usunięty] i będę dzwonił na dniach. Mam nadzieję, że szybko się wszystko wyjaśni i będzie ok. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Veniek 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2018 Ehh, właśnie przez takie tragiczne zdarzenia boję się prowadzić, mimo, że prawo jazdy mam. Mam nadzieję, że [link usunięty] , na który się wybieram pomogą mi się trochę ośmielić, bo nie chcę stwarzać dla nikogo zagrożenia. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elenka 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2018 Najlepiej do prawnika, on powinien odpowiedzieć na wszelkie Twoje pytania, będzie wiedział jak postąpić w takiej sytuacji. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sara1 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2018 Jak dla mnie, to najlepiej zgłosić się do EuCO. Oni Tobie wszystko wytłumaczą i kompleksowo zajmą się sprawą. Mają własną kancelarię prawną. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matia 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2018 Dnia 26.02.2018 o 12:55, elenka napisał: Najlepiej do prawnika, on powinien odpowiedzieć na wszelkie Twoje pytania, będzie wiedział jak postąpić w takiej sytuacji. Tylko, że prawnik bierze wynagrodzenie z góry a wyżej wspomniana firma EuCO dopiero jak odzyska odszkodowanie. Warto wziąć to pod uwagę. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach