hipnoza 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2018 W moim autku zaczął szwankować hamulec. Kupiłam na [link usunięty] nowe klocki hamulcowe. Jak myślicie czy powinnam coś jeszcze do tego dokupić? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hieronim92 0 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2018 Myśle, że nie powinieneś samemu wymieniać hamulca. Jeśli źle coś podłączysz możesz spowodować wypadek. Lepiej wejdź na [link usunięty] i poczytaj sobie na temat serwisu aut osobowych i dostawczych. Myśle, że taka wiedza Ci się przyda. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Palole22 0 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2018 Genialna oferta, na pewno coś kupię. _______________________________________ [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wierzba 0 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2018 Jak dla mnie to powinno się chyba iść z tym do mechanika, a nie zastanawiać się nad tym, co jeszcze Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dermpi21 0 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2018 Dokładnie też tak myślę :) ____________________________ [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koronkaa 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2018 Z tego co piszesz wynika, że jako kobieta znasz się na samochodach :) Bardzo zazdroszczę Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koziel.wojciech.88 0 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2018 kupiłem synowi ostatni mini auto jednak i szukam części do niego, a nigdzie nie mogę ich znaleźć. Możecie polecić jakiś sklep z filtrami [link usunięty] ? Wiem, że ten rodzaj samochodu jest mało popularny, ale może ktoś się znajdzie kto ma :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dominik642 0 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2018 Osobiście uważam, że naprawa aut nie ma najmniejszego sensu. Lepiej kupić po prostu nowy. Na [link usunięty] znajdziecie mnóstwo samochodów do wyboru. Myśle, że każdy znajdzie odpowiedni dla siebie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bielik87 0 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2018 A to chyba mechanik powinien Ci polecić, co jeszcze dokupić, aby autko jeździło sprawnie i bezpiecznie? Ja zawsze ze swoim samochodem jeżdżę do sprawdzonego warsztat - [link usunięty] przy ASO Matraszek, tam mi kompleksowo serwisują auto, ja się niczym dodatkowo martwić nie muszę :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek90 0 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2018 Mój naprawde dobry i zaufany warsztat samochodowy to https://sabat.lublin.pl/ . Zawsze do nich ide kiedy coś niedobrego dzieje się z moim samochodem , albo kiedy muszę zrobić porządny przegląd. Mają świetne zaplecze narzędziowe, wykwalifikowanych mechaników i naprawdę szeroki zakres usług. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emiko 0 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2018 Ja na szczęście mam swojego zaufanego mechanika już od kilku lat ! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Woxx 0 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2019 Dnia 14.11.2018 o 23:41, Emiko napisał: Ja na szczęście mam swojego zaufanego mechanika już od kilku lat ! Też mam sprawdzony [link usunięty] . W Białymstoku. Gdyby kogoś interesowało takie pewne miejsce z wykwalifikowanymi mechanikami i szerokim zakresem usług, to mogę podpowiedzieć, gdzie jechać ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dezmont 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2019 Wszystkim osobom rozglądającym się za sprawdzonym i zaufanym serwisem samochodowym, polecam skontaktować się z http://www.tps-service.pl Jest to warsztat znajdujący się w województwie pomorskim, w którym naprawiają samochody osobowe, dostawcze i ciężarowe. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morgom 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2019 Jeżeli macie problem z automatyczną skrzynią biegów to polecam wam wybrać się do http://www.sebkar.pl/ Jest to sieć warsztatów, która specjalizuje się w naprawianiu i wymienianiu tych systemów w samochodach. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GrainPlej 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2019 dzikei za info Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darion 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2019 Wszystkim osobom, które mieszkają w okolicach Lublina i mają problemy z maglownicą, pompą wspomagania lub wahaczami polecam wybrać się do http://www.maglownicelublin.pl Tam pracują fachowcy, którzy się na tym znają. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZnajdzMechanika 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2019 Jeśli nadal poszukujecie "swojego" mechanika zapraszamy na naszą stronę https://znajdzmechanika.pl/ 🚘 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikkaa 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2019 Nie miałem jeszcze okazji korzystać z czegoś takiego. Może w końcu będzie ten pierwszy raz. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kandar 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2019 Moja firma posiada kilka samochodów dostawczych. Wszystkie auta serwisujemy w warsztacie www.autoserwistosa.pl w Łodzi. Jeżeli też macie problem z samochodem dostawczym lub ciężarowym to polecam wam się z nimi skontaktować. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dezmont 0 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2019 Jeżeli mieszkacie w okolicach Lublina to polecam wam zapisać sobie kontakt do warsztatu http://maglownicelublin.pl/ Tam zajmują się regeneracją ,maglownic, wahaczy i pomp wspomagania. Korzystałem z ich usług i mogę powiedzieć że osoby tam pracujące są świetnymi fachowcami. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darek1982 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2020 Ja staram się korzystać wyłącznie z usług sprawdzonych serwisów samochodowych. Od niedawna jeżdżę do serwisu www.carsconcept.rzeszow.pl w Rzeszowie. Wykonali dla mnie m.in. diagnostykę komputerową silnika samochodu. Dysponują wykwalifikowanym personelem oraz atrakcyjnymi cenami usług. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Witas85 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2020 Ja raczej nie podjąłbym się samodzielnej naprawy samochodu. Nie mam do tego odpowiednich narzędzi i umiejętności. Niedawno korzystałem z usług warsztatu www.baszabrze.pl. Zajęli się wymianą sprzęgła w moim pojeździe. Swoje usługi wykonali szybko i rzetelnie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach