fiona45 0 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2018 Jaką muzykę przeważnie słuchacie? Mi wpadła w ucho muzyka Jerzego Grzechnika. Zerknijcie na rytm muzyki na: [link usunięty] . Mają ta naprawdę fajne kawałki. Według mnie każdy znajdzie tam fajną muzę dla Siebie. Czasem warto poszukać czegoś konkretnego. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozornyswiat3 0 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2018 najczęściej słucham po prostu radia Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosinia 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2018 Jakoś nie mam ulubionego gatunku ani wykonawcy - słucham wszystkiego co wpadnie mi w ucho ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alinka45 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2018 rock, alternatywna, nie mam ulubionego gatunku. Jest wielu wykonawców których cenię.. :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewe.jork 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2018 Ja lubię muzykę niezależną. Ale głównie polską, nie zagraniczną. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sam87 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2018 Znam Jerzego Grzechnika :) Kiedy w końcu wyda coś porządnego? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Colt 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2019 Ja sobie zamówiłem płytę ze strony http://mirek-muzyk.com.pl/ i bardzo polecam każdemu 🙂 Świetnie się słucha! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klara 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2020 Ja czasem mam fazę na ostry rock, a wieczorami jakieś senne serenady xD ale preferuje coś pomiędzy rockiem, a popem. taki punk wogóle GreenDay, Maroon 5, ale też np Markowska, albo taki Piasek czy Podsiadło.... strasznie zróżnicowany mam gust Lubię również chodzić na koncerty. Szczególnie, żę atmosfera na wielu jest świetna. Polcam szczególnie męskie granie, jedne z lepszych koncertów na jakich miałam okazję być. Zerknijcie sobie również tutaj https://www.ticketmaster.pl/festiwale/wszystko-festiwale/10101/events Na stronie jest rozpiska wydarzeń jakie maja sie odbywać w najbliższym czasie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach