Gwiazda_Północy 0 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2018 Wraz z mężem mamy wspólną pasję - motocykle. Chętnie poznamy Wasz pomysły na spędzanie wolnego czasu czy też co robicie, by pasja trwała nadal podczas niesprzyjającej pogody , na przykład zimą. Jak garażujecie, z jakich blogów korzystacie by się dokształcać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Himalaje 0 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2018 My szukamy ciekawych informacji w internecie, patrzymy co zmienić co dokupić. Ostatnio trafiliśmy na stronę [link usunięty] Sa tu interkomy motocyklowe. I w sumie to jest dobre rozwiązanie o którym nie myśleliśmy. A dzięki nim przecież łatwiej sie porozumiewać nie tylko z partnerem którego mamy za własnymi plecami ale też z innymi kolegami z ktorymi wypuściliśmy się w trasę. Chyba zdecyduję się na zakup, jeszcze pogadam z kumplami bo dobrze by było byśmy wszyscy go mieli. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian900 0 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2018 A gdzie Moi Drodzy zaopatrujecie się w części do motocykli? Bo ja ostatnio trafiłem na [link usunięty] i zastanawiam się czy warto u nich złożyć zamówienie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiktorex 0 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2018 Świetny sklep, korzystałem z niego :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach