kasia6800 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2018 Jak w temacie, ale od początku. Najpierw musiałam przekonywać ojca by w końcu zdecydował się na te implanty a łatwo nie było. Później trzeba było znaleźć gdzie to dobrze zrobić. Zaczęłam szukać w internecie i na hasło [link usunięty] wyskoczyło kilka propozycji. Wybrałam gabinet dr. Beaty Świątkowskiej bo wśród znajomych dobrze była znana i polecana,pzdr Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elenka 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2018 Implanty czego? A może wyglądasz świetnie i nie musisz nic w sobie zmieniać?:) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati22 0 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2018 O implantach konkretnie przeczytasz w artykule na faar.pl . Przydatne informacje tu: http://faar.pl/implanty-czyli-jak-zachowac-naturalnosc-nie-tylko-zebow/ no i oczywiście o implantach zębów jest wątek droga elenko :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kazimierz50 0 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2018 A znacie może jakąś dobrą klinikę zajmującą się tą tematyką w Warszawie? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
betka_p 0 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2018 Może rzuć okiem na ofertę [link usunięty] . Z tego co słyszałam jest to jeden z lepszych gabinetów w mieście. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EaTs0 0 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2018 Implanty to się w dziąsłach robi, a nie w Krakowie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arbuzik73 0 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2018 ale o jakie implanty chodzi? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sam87 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2018 Zębów. Licówki są tańsze, ale nie zawsze da się je zrobić. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ernest 0 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2018 Licówek nie wstawisz w miejsce brakującego zęba. W takie miejsce mozna wstawić jedynie implant I jedynie implant będzie w stanie zastąpić nam zab, który z róznych powodów nam wypadł. Poza tym implant jest o wiele trwalszy.Przy odpowiednim utrzymaniu czystości jamy ustnej jest w stanie nam służyć przez wiele, wiele lat. Podczas gdy licówkę trzeba do maksymalnie 10 lat wymienić ( jest to jedynie kosmetyka....). W Krakowie polecam do wstawiania implantów doktora ZIętka.Bardzo duze doświadczenie. Ceny może nie takie niskie ale w gabinecie ma wyjątkowo niski poziom odrzutów implantów. Oferuje również rózne systemy implantologiczne. https://zietekclinic.com/implantologia/ Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorota.Ostaszewska 0 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2018 Ja mam jedną licówkę bo mialam zęba leczonego kanalowo i niestety był on ciemny.... licowki niestety to dość droga impreza. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach