Shogun 0 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2019 W Krakowie Kserkop. Wszystko zlecam przez internet i odbieram osobiście, ale kurier też może przyjechać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mondom.84 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2019 Polecam A3extra z Poznania przyjmują zamówienia z całej Polski. Świetna drukarnia na dłuższą współpracę Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justka12 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2019 U mnie genialnie sprawdza się a3extra.pl Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek_81 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2019 Ja kilka razy już korzystałem z [link usunięty] Fanatycydruku.pl - pomogli i szybko wydrukowali, serdecznie ich polecam Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kandar 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2019 Wszystkim osobom rozglądającym się za odpowiednią drukarnią zajmującą się nadrukami i materiałami reklamowymi polecam skontaktować się z https://www.demdruk.com.pl/ Jest to świetna drukarnia offsetowa z województwa lubuskiego, na której można w pełni polegać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agekel 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2019 hejka Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati897 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2019 a3 extra - też polecam! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stefan 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2020 Nie polecam drukować w drukarni PrintUp. Jakość ich produktów (wydruków) a zwłaszcza banerów jest kiepska. Widać, że kolory nie są żywe i ktoś oszczędza na tuszach. Poza tym widać na banerach ślady po głowicy drukującej. NIE POLECAM TEJ DRUKARNI. Pozyskali mnie tanią ofertą, która niestety jest adekwatna do oferowanej jakości. Straciłem kilkaset złotych. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edran 0 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2020 Warto rozejrzeć się za jak najlepszą drukarnią, która będzie wykonywać dla nas materiały reklamowe. Ja wszystkim osobom z województwa lubuskiego mogę polecić firmę https://www.demdruk.com.pl/ Moja współpraca z nimi świetnie się układa. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiona01 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2020 W wysokiej jakości druku na różnych powierzchniach specjalizuje się LOFO. Zamawialiśmy u nich za równo ulotki, katalogi, jak i gadżety reklamowe z logo firmy. Nie mają limitu sztuk do przyjęcia zamówienia, trzymają się terminów i są mega profesjonalni w tym co robią. Nie są najtańsi, ale za jakość trzeba zapłacić. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tewdo 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2020 Ja od kilku miesięcy współpracuję z Drukarnią 247, mają bardzo duży wybór i naprawdę szybka realizacja. Ceny też niższe niż stacjonarnie w moim mieście. Polecam zajrzeć [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Witas85 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2020 Możesz również sprawdzić ofertę drukarni internetowej www.crdruk.pl. Kupiłem tam kalendarze ścienne, winietki i broszury. Gwarantują możliwość personalizacji produktów oraz szybką realizację zamówień. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hubert37 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2020 Dobre biuro wirtualne www.optioffice.pl udostępniają prestiżowy adres biurowca w Warszawie. Oferują kompleksowe wsparcie sekretarskie, administracyjne, prawne i księgowe. Odbiorą pocztę, powiadomią o niej i w razie potrzeby odeślą pod wskazany adres. Zeskanują maile, umówią na spotkanie lub je przesuną w Twoim imieniu. Dodatkowo biuro wirtualne Warszawa www.optioffice.pl można skorzystać z profesjonalnie przygotowanych sal konferencyjnych dostępnych na godziny. Otrzymujesz rónież numer telefonu stacjonarnego, numer faksu oraz w razie potrzeby w Twoim imieniu wypełnią i złożą wnioski do KRS i US . Warto wynjąć biuro wirtualne Warszawa www.optioffice.pl bo mają niskie ceny i elastyczne warunki dopasowane do potrzeb klienta. Biuro wirtualne Warszawa www.optioffice.pl wspierają swoich klientów na każdym etapie prowadzenia ich działalności, by mogli odnieść sukces i realizować swoje marzenia. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach