tluberek 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2008 nie aktualne Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rgp Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2008 Witaj Powiedz mi, że: - pracujesz - masz conajmniej 2500 zł dochodu miesięcznego brutto - masz dowód osobisty :) - masz pozytywną historię kredytową (lub jej brak)... Zapraszam na PW. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZUK 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2008 A jak ktoś ma złą historię kredytową, co to wtedy - sorki, że wciąłem się w temat, ale mam poczucie, że Ty coś wiesz, czego ja nie wiem:((( Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zecik76 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2010 Jak ktoś ma negatywny wpis w biku to najlepiej poszukać taniej pozyczki bez zdolności kredytowej i zbędnych zaświadczeń na portalach społecznościowych. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxikredyt 0 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2011 Udzielamy pożyczki na 12,6% w skali rocznej , bez BIK,zaświadczeń, zabezpieczeń. wypłata natychmiast po podpisaniu umowy!!! Gotówkę dostarczamy osobiście lub po przez przelew na dowolne konto bankowe. Wyślij sms o treści MP4 S169 na numer 76886 (koszt sms to 2,46z vat) a w ciągu 24godz nasz konsultant skontaktuje się z Tobą w celu podpisania umowy!!! ODDZWONIĘ!! więcej informacji na: [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karski1 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2013 Jak Ci potrzebne pieniądze to do Providenta. Tam z otwartymi rękami przyjmą. http://inwestycje.pl/kredyty/Jakie-zapisy-w-BIK-moga-nam-utrudnic-zaciagniecie-kredytu;230685;0.html ----------------------- Pozdrawiam, Marek http://forum.portal-kredytowy.pl Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blue 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2013 Szybko pieniążki dają tez w Skarabeuszu http://skarabeusz.biz.pl/ kiedys u nich korzystałam z takiej szybkiej pożyczki w niewielkiej kwocie, byłam zmuszona sytuacją. Spłacone - zapomniane:) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Truskawka90 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2014 Szybko pieniążki dają tez w Skarabeuszu [link usunięty] kiedys u nich korzystałam z takiej szybkiej pożyczki w niewielkiej kwocie, byłam zmuszona sytuacją. Spłacone - zapomniane:) W ostatnim czasie pojawiło się bardzo wiele przeróżnego rodzaju ciekawych ofert, dlatego też to wszystko można załatwić bez wychodzenia z domu. Można spotkać tez różnego rodzaju strony na których porównujemy poszczególne oferty i będzie można wybrać taka, która dla nas samych będzie w pełni korzystna Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blue 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2014 Ostatnio na rynku pojawiła się jeszcze jedna opcja pozyczki rekomendowana przez Michała Wiśniewskiego http://przebojowapozyczka.pl/ wystarczy oświadczenie o dochodach lub PIT za 2013 r. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Firma 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2014 Zobacz tutaj: [link usunięty] sporo porad i namiarow firm Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moosiek 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2014 Weź taką pożyczkę na KAMIWET.pl - tam macie tanie pożyczki. Ja dostałem tam 6000 złotych bez bik i bez sprawdzania dochodów. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcinko 0 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2014 Nikt nie lubi brać chwilówek ale czasem sytuacja tak zmusi, że nie ma wyjścia. U mnie też tak było, mimo swej szczerej niechęci do takich instytucji. Gotówka nie była mi potrzebna jakoś bardzo duża ale była na już, wziąłem tutaj: [link usunięty] i tak jak wyrzej ktoś napisał spłacone i zapomniane a nie było źle...trochę zjawisko chwilówek jest naciągniete przez ludzi, którzy nie potrafią ich brać...ot co! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topico 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2014 Możesz zgłosić się do prywatnych inwestorów przez portal [link usunięty] po prostu złożyć wniosek napiszesz ile pieniedzy potrzebujesz na jaki czas jaki % oferujesz i wszystko. Jeśli będą to warunki do zaakceptowania ktoś się z pewnością zgłosi Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skarbnica 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2014 Polecam poszukać Ci informacj na stronie [link usunięty] - macie tam wiele porad na temat pożyczek. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xolinqa 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2015 Dla tych co szukają pożyczek do 5000 zł polecam skorzystanie z [link usunięty] , która znacznie ułatwi znalezienie odpowiedninej firmy pożyczkowej. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mundo 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2015 Jeśli ktoś potrzebuje szybko gotówki to powinien koniecznie sprawdzić [link usunięty] . Gdy udamy się do najbliższego oddziału banku w celu pozyskania kredytu to może zdarzyć się, że procedura kredytowa potrwa kilka dni. A za pośrednictwem komputera wystarczy góra doba. Sprawdziłem to sam i polecam takie kredyty wszystkim zabieganym osobom. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodbroker 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2015 Jeżeli chodzi o taką gotówkę to najlepsza była, by chwilówka w takim wypadku często załatwienie o raz akceptacja trwa bardzo krótko zawsze można sprawdzić tutaj - [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wejcher 0 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2015 przed wzięciem kredytu warto zadbać o swoją [link usunięty] , czyli posiadać wpisy pozytywne w BIG o uregulowanych na czas zobowiązaniach czyli ze jesteśmy rzetelnymi płatnikami, Pozytywna informacja gospodarcza jest równie istotna jak negatywna. Niestety wiele osób nie wie ze istnieje taka możliwość i jak uzyskać informacje pozytywną. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariolka 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2015 Dla tych co nie mają stałej pracy znalazłem ciekawą informacje. Okazuje się, ze są firmy, którym nie robi różnicy czy ktoś ma zatrudnienie, czy go nie ma. Wystaczy sobie poczytać na : [link usunięty] . Ja tam bym nigdy nie polecał nikomu lichwiarskich firm (wiadomo, że jak nie sprawdzają zatrudnienia, to są bardzo drodzy). Jednak, jeśli ktoś potrzebuje i nie ma innego wyboru, to czemu nie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach