Devik 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2008 Witam! Siedząc i zastanawiając się co by tu zrobić kreatywnego wpadłem na pomysł, że można byłoby stworzyć u mnie w mieście serwis informacyjny online :) Póki co nie ma takiego serwisu (a jak jest to mało profesjonalny) i nikt chyba nie planował takiego przedsięwzięcia. Kluczową rzeczą na początku jest niewątpliwie nazwa serwisu, która przyciągnie do siebie potencjalnych czytelników. Czy moglibyście doradzić w tym zakresie? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kori 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2008 miasto.pl emiasto.pl | e-miasto.pl miasto24.pl Tak to widzę ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doda26 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2008 Jak masz już pomysł na strone to z nazwą nie powinno być problemu :P Może byc to np: Info-nazwa twojego miasta. Odrazu bedzie wiadomo o co chodzi. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dann 0 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2008 Mi się podoba np taka nazwa wirtualny i tu nazwa miasta (Wirtualny Bytom). W nazwie najlepeij jak będzie nazwa twojego miasta aby najszybciej i najwięcej osób trafiło do serwisu. miasto.pl czy e-miasto to są standardowe nazwy i można je wszędzie znależć. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gusia300 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2008 Według mnie nazwa powinna byc prosta i najlepiej żeby nazwa twojego miasta w nim występowała. Proste i krótkie nazwy szybciej zostają zapamiętane :P Moje propozycje to twoje miasto.pl Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
j00seph 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2008 uważajcie z domenami "miasto.pl" kupicie , zrobicie , później kiedyś ktoś się obudzi w Urzędzie Miasta i możecie się pozbyć doemnki , więc lepeij e-miasto czy coś w tym stylu Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach