topico 0 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2016 Jeszcze masz systemy kolejkowe. Taki [link usunięty] może pozyskiwać po wdrożeniu takiego systemu informację dla Twojej firmy. raz, że możesz zmniejszyć kolejki to pozyskać informację. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lady 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2016 Tutaj http://poradnikprzedsiebiorcy.pl/kalkulatory są darmowe kalkulatory. Takie narzędzia świetnie się sprawdzają i nie trzeba za nie płacić, a to jest duży plus. Poza tym dzięki niem można zaoszczędzić sporo czasu. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewelina546 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2016 Jak najbardziej mogą dla Ciebie pozyskać partnerów biznesów ta firma: http://assay.pl/pozyskiwanie-partnerow-biznesowych . Moim zdaniem warto czasem w takie coś zainwestować, ponieważ wiele osób nawet nie wie, że Biznes to nie taka bułka z masłem jak by się wydawało. Jest to szereg organizacji, pracowników, aby coś fajnego było stworzone. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pmarek 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2016 Podstawową usługą dla firm jest obsługa kart płatniczych http://zamowterminal.pl/obsluga-kart-platniczych.html#C1 Otrzymasz dedykowanego opiekuna, bezpłatny serwis telefoniczny dostępny 24 godziny na dobę i kompleksową i profesjonalną obsługę, Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniaq2 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2017 jeżeli w Twojej firmie będzie sporo służbowych wyjazdów, to warto było by przeszkolić swoich pracowników pod kątem ekojazdy. Takie szkolenia robią tutaj http://sjmk.pl/ , dzięki temu będą jeździć bezpieczniej i mniej spalać co będzie dla Ciebie korzystne. Wydaje mi się że szkoła jazdy dla firm to dobre dla Ciebie rozwiązanie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzychoo 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2017 ja ze swojej strony mogę polecić http://www.finansowyswiat.pl/ sporo ciekawych informacji na ważne tematy, z pewnością przyda się taka wiedza każdemu, kto myśli o swojej firmie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szyma 0 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2017 jeżeli rozpoczynasz działalność to warto pomyśleć o sprawdzonych partnerach biznesowych w przypadku tłumaczeń polecam AmarTranslations wykonują perfekcyjne tłumaczenia prawne, specjalistyczne i techniczne we wszystkich językach europejskich moja firma z nimi współpracuje zawsze wszystko dostajemy na czas i nie ma żadnych problemów w negocjacjach z klientami Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryck 0 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2017 Kiedy firma się już rozkręci, warto cały czas myśleć o doszkalaniu pracowników - poprzez zgłaszanie ich na różne szkolenia czy konferencje. Moi pracownicy brali ostatnio udział w szkoleniu organizowanym przez [link usunięty] , które dotyczyło negocjacje zakupowych w praktyce. Szkolenie miało bardzo ciekawą formę warsztatów. Osoby odpowiedzialne w firmie za organizację dostaw nauczyły się na tym szkoleniu jak skutecznie krok po kroku budować właściwe relacje z dostawcami. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alinka45 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2017 Jeśli firma powiększy się, zapewne wzrośnie też ilość stanowisk, biur i innych pomieszczeń. Dobrze wtedy pomyśleć o firmie sprzątającej, która profesjonalnie zajmie się czyszczeniem podłóg, toalet, okien oraz sprzątaniem tradycyjnym. Wychodzi to o wiele taniej niż zatrudnienie sprzątaczki. Możesz wtedy skorzystać np z usługi Impulsu [link usunięty] . Na rynku działają ponad 30 lat, zajmują się nie tylko zwykłym sprzątaniem, ale także przez cały kalendarzowy rok dbają o teren zewnętrzny budynku, który jest poniekąd wizytówką Twej firmy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiona45 0 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2017 Usług dla firm jest sporo, firma Seka ma fajne propozycje zwłaszcza z księgowości, szkoleń [link usunięty] , które we firmie są jednak potrzebne. Bez nich nie raz ani rusz z dalszą współpracą. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcinfarex 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2017 Jakbyscie potrzebowali kogos do obslugi prawnej to polecam [link usunięty] z Gdańska! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stanislaw.kwiatkowski 0 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2017 Polecam przyjąć kompleksową obsługę (pomoc księgowa, prawna, strona IT, marketing, doradztwo ds. rynku, siedziba firmy, wirtualne biuro, itd.): [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Weronika85 0 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2017 Jak by Ci przyszło robić remont biura w firmie czy stoiska handlowego to polecam Budownictwo Stachura. Szczegóły oferty znajdziesz na stronie [link usunięty] . Na stronie mają galerię, możesz zobaczyć ich realizacje. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dolan 0 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2017 Na takim etapie na pewno przyda się wsparcie pod kątem wypromowania działalności. W tym celu możesz skorzystać z pomocy jakieś agencji reklamowej [link usunięty] . Ja na przykład skorzystałem z oferty jednej z nich i jestem zadowolony z rezultatu. Specjalizują się oni głównie w wykonywaniu kasetonów i liter przestrzennych, ale również zaprojektują dla Ciebie banery, tablice reklamowe, reklamę na pojazdach i witrynach. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bacad 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2017 Nie napisałeś jaka to ma być firma. Ale zakładam że coś ze sprzedażą. Może ci się przydać w takim wypadku system kas od [link usunięty] . Zawiera wszystko od kas fiskalnych przez oprogramowanie do zarządzania nimi jak i fakturami itd. No po prostu pełen komplet. Po co brać wszystko osobno skoro można w jednym miejscu jako jeden system, to też sporo rozwiązuje ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas2323 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2017 to już ci teraz powiem, żebyś nie musiał szukać i od razu zaczął generować oszczędności. Zerknij sobie na http://paperless.pl/pl/wiadomosci/ i ich produkty dla firm jak elektroniczny obieg dokumentów lub elektroniczne archiwum. Poczytaj sobie o nich i mogę ci doradzić żebys się zdecydował. U nas sprawdzają się doskonale, a firma funkcjonuje jeszcze lepiej, szybciej i efektywniej. No i rzecz jasna: taniej ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolport 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2017 Jeżeli chodzi o drukarnię internetową to z czystym sumieniem mogę polecić [link usunięty] . Mają ulotki, wizytówki, plakaty, katalogi, kalendarzyki, papiery firmowe i inne. Dobre ceny, szybka realizacja i łatwy kontakt. Drukują wszystko, co potrzebne. Testowałem już trochę różnych drukarni internetowych i ta zdecydowanie wygrywa. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sara1 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2017 Tutaj http://magazynfakty.pl/ znajdziecie ciekawy Magazyn Gospodarczy. Jest tam wiele ciekawych informacji dla przedsiębiorców. Można się tam wiele dowiedzieć na temat polskiej gospodarki, ale nie tylko. Wszystkie artykuły są w jednym miejscu, nie trzeba niczego szukać. Super sprawa! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Serafin 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2017 W kwestii archiwizacji dokumentów i przechowywania najlepiej postawić na ludzi od których wszyscy się uczą. Zajrzyj na [link usunięty] . Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matuszewski 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2017 Można też zadbać o prawidłową motywację pracowników, a przy tym ich zdrowie. Zerknijcie sobie na Take a Fruit http://takeafruit.pl/ mają smaczne soki z polskich jabłek, do tego owoce. Dostarczają właśnie do biur. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farkimas 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2017 ddsd Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nirodash 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2017 Zależy jaka to ma być firma. Jeśli planujesz otworzyć jakąś firmę produkcyjną to na pewno będziesz musiał zainwestować w dobrą i bezawaryjna linie produkcyjną. Co do firm zajmujących się takimi usługami z tego co słyszałem bardzo dobra jest ta https://www.vekamaf.com.pl/ . Zajmują się sprzedażą oraz montażem odpowiednich maszyn dla przemysłu, a także ich serwisem. Więc w pierwszej kolejności na Twoim miejscu sprawdził bym ich ofertę. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilunia 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2017 Jak firma się rozwinie to na pewno pojawi się potrzeba zatrudnienia kogoś, kto zajmie się kompleksowo obsługą informatyczną ( sieci komputerowe, oprogramowanie itd ) . Zakładam, że sam nie jesteś informatykiem i będziesz szukał kogoś kto przejmie te obowiązki. Zerknij na ofertę firmy DrLaptop z Trójmiasta . Prowadzą też standardowy serwis komputerowy ( sama naprawiałam u nich już 2 razy laptopa służbowego ) śmiało polecam. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Durgers 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2017 przede wszystkim trzeba miec podejście dobre do tego i załatwić sobie firme która ogarnie nam księgowość bo sami na początku nie damy rady mnie obsługuje od długiego czasu [link usunięty] i na prawdę się spisują reszta to plan i inne uslugi zależne od branży. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cehav 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2017 Zacznij świadczyć [link usunięty] . To mega opłacalny biznes. Spójrz tylko ile jest sklepów i innych miejsc sprzedażowych gdzie mógłbyś serwisować takie kasy. Nie kończąca się robota, no i do ciężkich też bym jej nie zaliczył ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach