makrup80 0 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2010 Potrzebuję wdrożyć w firmie łatwy i prosty w obsłudze program do fakturowania. Jaki program i kogo byście polecili w tym temacie? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
danielkar25 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2010 Polecam program Faktura VAT 2010. Korzystaliśmy z usług tej firmy www.rafsoft.net Pełen profesjonalizm, za rozsądne pieniądze! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rybciap2 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2012 W mojej ocenie godną polecenia aplikacją jest Commerbusiness Fakturowanie. Program jest nowoczesny, intuicyjny, prosty w obsłudze, a przy tym stabilny, nie sprawia niespodzianek i jest cały czas rozwijany. W dodatku jest niedrogi w zakupie. Proponuję zapoznać się z ofertą producenta na stronie: [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infakt 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2012 Potrzebuję wdrożyć w firmie łatwy i prosty w obsłudze program do fakturowania. Jaki program i kogo byście polecili w tym temacie? Oczywiście aplikacje on line Infakt. W końcu mamy XXI wiek skoro konta bankowe są on-line i coraz więcej usług w ten sposób działa to i księgowość on-line to przyszłość. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
comodor 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2012 Jaka branża ? Co z obsługa magazynu ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alicja 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2012 Do faktur u nas w firmie używamy CRM www.esme.pl jest on użwamy od jakiegoś czasu, jest ok Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tiger22 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2014 Słyszałem że te programy http://www.tradiss.pl/ są dobre i łatwe w obsłudze. A jak nie jesteś pewny czy się na nie zdecydować możesz pobrać sobie wersje demo i sprawdzić jak bedzie Ci się na nich pracować, ale wydaje mi się że nic lepszego nie znajdziesz Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KonradW 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2014 i jak? zdecydowałeś się już na coś? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesola 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2014 my fakturujemy na bizinie i jestem zadowolona bardzo. Prosty w obsłudze program, a niczego mu nie brakuje :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moosiek 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2014 my fakturujemy na bizinie i jestem zadowolona bardzo. Prosty w obsłudze program, a niczego mu nie brakuje :) Ja mam biuro rachunkowe i oni zajmuję mi się pełną księgowością http://fkwadrat.pl/pelna-ksiegowosc-dla-firm.php - wtedy wiem, że nie będzie żądnych problemów w firmie. Na tym trzeba się znać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kubkowa 0 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2015 Polecam BizIn. Bardzo fajny program podzielony na funkcje mniej zaawansowane i bardziej zaawansowane. I najprostsza wersja jest darmowa :) więc na start wystarczy spokojnie ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzystko 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2016 Ja z kolei uważam, że bardzo ciekawym narzędziem jest ta platforma - https://wfirma.pl/samodzielna-ksiegowosc . Jeśli interesuje was prowadzenie samodzielnej księgowości, to możecie zajrzeć sobie na tę stronę internetową. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomasz999 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2016 Jeżeli nie masz jakiejś dużej firmy tak jak mówisz - zawsze spróbować możesz samodzielnie prowadzić księgowość online ;) Ja najpierw skorzystałem z darmowego programu do księgowości online [link usunięty] i jestem bardzo z niego zadowolony. Teraz jednak potrzebuję trochę większej pomocy niż zwykłej księgowości i dobrałem sobie odpowiedni dla mnie pakiet biura rachunkowego również online ;) Spróbować zawsze możesz - a w dodatku za darmo ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarbaraW 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2016 Również szukam Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kanapozaur 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2016 Przetestuj sobie ten program do wystawiania faktur: http://intaxo.pl/program-do-fakturowania odpada Ci w tym przypadku konieczność wdrożenia bo jest to aplikacja online, obsługa jest bardzo intuicyjna, a koszt niewielki. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sara1 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2017 Tutaj https://wfirma.pl/program-do-faktur-online na pewno jest świetny program do fakturowania online, dzięki któremu mamy możliwość wystawiania faktur w 6 wersjach językowych oraz w wybranych walutach obcych. Jest to świetne i praktyczne rozwiązanie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek3 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2017 Dla każdej branży odpowiedni jest program [link usunięty] . Jest bardzo prosty w obsłudze i niesamowicie funkcjonalny. Nie tylko wystawi fakturę, przetłumaczy, można zmienić nagłówki, tworzyć fktury na podstawie innych dokumentów, to jeszcze monitoruje i windykuje fakturę. Bardzo ułatwia pracę. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koko87 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2017 Najlepiej znaleźć program, który kupisz i możesz używać bez dalszych kosztów. Jest poza tym cała masa programów w abonamencie, z których korzysta się online, tak jak powyżej polecając, ale zadaj sobie pytanie, ile masz tych faktur miesięcznie i czy na pewno opłaca ci się abonamentowe rozliczenie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach