Aniaq2 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2018 Czy znacie jakieś godne uwagi sale konferencyjne w Warszawie? Zależy mi na sprawdzonych miejscach, które są dobrze zlokalizowane i wyposażone. Możecie mi coś polecić z własnego doświadczenia? Będę wdzięczna za wszystkie wskazówki. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian900 0 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2018 W Warszawie niestety nie znam takiej sali :( Jedyny taki obiekt, który kojarzę, to [link usunięty] w Rybniku. Daję namiar, bo być może komuś będzie potrzebny. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bussnero 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2018 W Warszawie jest masa takich miejsc - popytaj znajomych, na pewno ci coś polecą. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dominik78 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2018 Własnie.... trzeba pomyśleć, żeby konferencja nie tylko była o strony tematu ale tez , żeby miejsce było ciekawe .... Jakiś czas temu byłam na konferencji w tym hotelu www.caspar.pl i bardzo milo wspominamy konferencje i czas wolny po w strefie spa. Okolica też była bardzo fajna i można było pozwiedzać ciekawe miejsca. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ryszard.Polakowski 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2018 Hm....tez racja ...mnie zawsze nudziły takie "suche" konferencję bez żadnych atrakcji. Kiedyś jak zaczynałem pracę to firma zorganizowała szkolenie i konferencję gdzies nad morzem...chyba w Sopocie ...wspominam to do dziś. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach