GosiaMX 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2018 Moja mam ama poważną depresję może ktoś poleci jaką w miarę tanią ale zarazem dobrą klinikę psychologiczną?? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiola438 0 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2018 Znajoma chwaliła podejście do dzieci w warszawskiej klinice Psychomedic, miała podejrzenie, że córka ma aspergera ale na szczęście diagnoza była inna. Zadzwoń pod nr 22 253 88 88. Dorośli tez znajdą tam wsparcie i zupełnie inne podejście niż w placówkach państwowych. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ivey22 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2018 Ja kiedyś dzwoniłem ale jednak gdzie indziej i ostatecznie tak jak to na bdswiss: [link usunięty] , ryzyko trzeba podejmować z głową bo inaczej rzeczywiście różnie to może być. Dzięki serdeczne za Wasze pozytywne wskazówki. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zestumilowegolasu 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2018 Może terapia to nie jest od razu dobre wyjście. Rozmowa z psychologiem może tutaj pomóc, farmakologia tez powinna być ostatecznością. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylwia4012 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2019 Dnia 13.03.2018 o 17:59, wiola438 napisał: Znajoma chwaliła podejście do dzieci w warszawskiej klinice Psychomedic, miała podejrzenie, że córka ma aspergera ale na szczęście diagnoza była inna. Zadzwoń pod nr 22 253 88 88. Dorośli tez znajdą tam wsparcie i zupełnie inne podejście niż w placówkach państwowych. Ja również ze swojej strony mogę polecić tych specjalistów. Pomogą nawet w ciężkich przypadkach. Spotkali się już z różnymi sytuacjami więc mają w tej kwestii spore doświadczenie. Można się do nich zarejestrować przez Internet więc to też spora oszczędność czasu. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasjans 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2019 zobacz sobie w Łodzi do kliniki Gutkowska na ul. Wigury. Tutaj znalazłam pomoc, jeśli chodzi o dzieciaczki wiem, że tu nawet logopeda jest, psycholodzy takze, synek tej znajomej ma własnie jakieś zaburzenia i cjeździ tam z nim. ale ju,z sam telefon do recepcji spowodował , że zechciałam tam isc, miła pani odebrała i zachęciła...sama klinika też bardzo przytulna, osoby pełne empatii tutaj pracuja, pomoga na pewno Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuleczka 0 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2019 Jesli chodzi o okolice Warszawy - to w Nowym Modlinie mozecie znalezc taka prywatną klinikę Medox - skupiają doświadczonych psychologów. Podchodza indywiudalnie do kazdej sprawy wiec warto tam szukac pomocy Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Colt 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2019 W przypadku dzieci, warto postawić również na odpowiednie przedszkole, w którym prowadzone byłyby skuteczne terapie. Polecam tutaj bloga: https://harmoniawitacie.wordpress.com/. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zokar 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2019 ja niestety nic nie kojarzę bo nigdy nie potrzebowałem takiej pomocy Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach