monika002 0 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2018 Jest ktoś z Zakopanego? Albo ktoś, kto tam często bywa? Szukając fajnego hotelu na majówkę trafiłam na taki [link usunięty] Był ktoś tam i może rzec dobre słowo, lub ewentualnie polecić jakiś podobny? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewe.jork 0 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2018 Wiem, że w Zakopanem są świetne apartamenty. Ale musiałabym sprawdzić gdzie dokładnie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meronia 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2018 Pełno jest ofert tego typu na każdym portalu noclegowym. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alik 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2018 Zakopane - nigdy więcej. Ludzi pełno, dojazd fatalny, drogo niesamowicie. Same złe wspomnienia. Nawet bajeczne widoki tego nie są w stanie naprawić! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zux 0 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2018 Ja kwaterę rezerwowałam przez Bookapart. A dojazd faktycznie kiepski, ale może niedługo się to zmieni :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati22 0 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2018 A co ma sie zmienić. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ernest 0 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2018 Ponoć mają przeprowadzać jakieś remonty. Ale moim zdaniem remont w zakopiance nie jest sensownym rozwiązaniem w sezonie.Mam nadzieję,ze jeśli coś szykują to będzie to remont poza sezonem... Co do noclegów to jeśli nie rezerwowaliście do tej pory wlasnego mieszkania to spróbowałbym spróbować właśnie tej formy nocowania. Jest to dla mnie wygodniejsze poniewać w podobnej cenie co pokój w hotelu macie większą przestrzeń. Nie możecie tam wykupić sobie śniadań ale za to jest kuchnia, w której śniadanie mozńą sobie przyrządzić samodzielnie ( jak i obiad czy kolację). Tak więc można sporo zaoszczędzić. W Zakopanem na stronie Sun&Snow https://www.sunandsnow.pl/ można naleźć noclegi praktycznie przy Krupówkach. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elzaax 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2018 Ja najczęściej wybieram Bookapart albo Booking, zerknij sobie tam Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach