Kori 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2010 [link usunięty] Pocztówkowo to miejsce, gdzie, nie wychodząc z domu, przy kubku herbaty lub kawy, możecie sprawić radość najbliższym. Tradycję wysyłania [link usunięty] łączymy z nowoczesnością - wybieracie kartkę, życzenia a w kilka dni później Adresat wyciąga ją ze swojej skrzynki pocztowej! W Pocztówkowie przygotowaliśmy dla Was wyjątkowe [link usunięty] na wszystkie okazje. Znajdziecie tu najpiękniejsze wzory, często wykonywane ręcznie, najlepszej jakości materiały. Rozmaitość barw, obrazów, form naszych kartek sprawia, że każdy znajdzie wśród nich coś dla siebie. Niektóre mają już w sobie życzenia...wystarczy tylko podpisać. W innych, sami możecie ubrać w słowa, co dyktuje serce. Zatem - dla każdego coś miłego! Dla użytkowników Facebook'a również coś przygotowaliśmy: [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kori 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2010 No proszę Was... nic nie napiszecie? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KlubNaturystów.pl 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2010 Ja Ci może napiszę jakie ja mam pytania na etapie redagowania kartki. Mam nadzieję, że chociaż w ten sposób Ci pomogę: Pierwsze - czy i ile do tego dopłacam? Wysłanie 1 kartki to 7 zł. Wysłanie 10 - to już 70-14=56. Sporo :/ Drugie - po co mam sobie zakładać konto, przechodzić całą tą żmudną procedurę rejestracji? Dla jednej kartki to za mało, dla 10 - wychodzi za drogo. Reszta jest OK. Jest łatwo i intuicyjnie :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kori 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2010 Ja Ci może napiszę jakie ja mam pytania na etapie redagowania kartki. Mam nadzieję, że chociaż w ten sposób Ci pomogę: Pierwsze - czy i ile do tego dopłacam? Wysłanie 1 kartki to 7 zł. Wysłanie 10 - to już 70-14=56. Sporo :/ Drugie - po co mam sobie zakładać konto, przechodzić całą tą żmudną procedurę rejestracji? Dla jednej kartki to za mało, dla 10 - wychodzi za drogo. Reszta jest OK. Jest łatwo i intuicyjnie :) Dziękuję za opinie. Co do pierwszego punktu, nie rozumiem pytania. W jakim sensie ile dopłacasz? Chodzi Ci o to ile my z tego mamy? Wydaje mi się, że gdybyś kupił identyczną kartkę w sklepie + znaczek to okaże się, że nie dopłacasz wiele. Zwróć uwagę, że kartki są na prawdę najwyższej jakości. To nie są pocztówki za 1,50PLN, które kupuje się na poczcie ;) tylko na prawdę ładne, często ręcznie zdobione kartki. Druga sprawa - ile czasu poświęcisz na standardowe kupienie kartek, znaczków, wypisanie, zaadresowanie i wrzucenie do skrzynki? Godzinę, dwie? I teraz matematyka - ile warta jest Twoja godzina? ;) Sumując wszystko wychodzi, że nawet gdybyś kupił 10 kartek na poczcie + 10 znaczków, czyli 10x1,50 + 10x1,55 = 30,50 PLN + Twój czas (10, 20 czy 50 PLN?) to u nas jest taniej :) Co do rejestracji - zastanawiamy się nad umożliwieniem zamówienia kartki bez potrzeby rejestracji. Natomiast jak pewnie zauważyłeś, będąc zarejestrowanym użytkownikiem odbiorce dodajesz raz, a za każdym kolejnym razem (kolejnymi świętami) wybierasz go tylko z listy. Ponadto czy rejestracja była na prawdę żmudna? Imię, email i hasło + potwierdzenie maila i gotowe. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bohun84 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2010 bardzo fajny pomysł. Napisz jak Ci idzie biznes Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kori 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2010 bardzo fajny pomysł. Napisz jak Ci idzie biznes A dziękuję. Na stronie głównej widoczny jest licznik wysłanych kartek. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnold44 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2010 No i da się zrobić ciekawy biznes i chyba nie wymaga za wiele pracy jak do tej pory 155 wysłanych kartek no i widzę że pozycjonowanie strony też idzie pełną parą - tak trzymać fajny pomysł i oryginalny w dodatku. :rolleyes: Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bohun84 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2011 a propo pozycjonowania, może ktoś polecić tanią i dobrą firmę? Ewentualnie ktoś mógłby się tym zająć, oczywiście odpłatnie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kori 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2011 No i da się zrobić ciekawy biznes i chyba nie wymaga za wiele pracy jak do tej pory 155 wysłanych kartek no i widzę że pozycjonowanie strony też idzie pełną parą - tak trzymać fajny pomysł i oryginalny w dodatku. :rolleyes: Dzięki wielkie. Pracy przy samej wysyłce oczywiście za dużo nie ma, ale mam nadzieję, że przed walentynkami będzie jej o wiele więcej :) Pozycjonowanie idzie i to bardzo dobrze ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach