morgom 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2019 Jeżeli prowadzicie własną cukiernię lub zamierzacie ją prowadzić to polecam wam nawiązać współpracę z firmą https://www.mayflon.pl/ Oni zajmują się wykonywaniem powłok teflonowych i xylanowych. Współpracują z wieloma piekarniami i cukierniami więc można im zaufać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajetankajetanowski198 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2019 Moja siostra założyła firmę i robi torty na zamówienie na urodziny , imieniny wesele a nawet teraz robiła kilka tortów na rozpoczęcie roku szkolnego dla nauczycieli. Ostatnio na tym forum znalazła namiar na dostawcę jadalnego złota i to chyba była firma EDAN z Krakowa. Teraz do swoich tortów wprowadziła element dekoracyjny w postaci złota - widziałam taki tort…i wyszedł jak z bajki. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas2323 0 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2019 Pamiętaj też jak istotna jest jakość produktów, które do wypieków będą niezbędne, jak na przykład aromaty cukiernicze. Mogę polecić Ci firmę Ipra France http://www.ipra.pl/. Mają niezwykle bogaty asortyment na światowym poziomie, także korzystanie z ich produktów na pewno pomoże Ci zbudować własną, unikatową markę. Trzymam kciuki! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andrzej.raczek 0 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2019 Cukiernia to świetny pomysł, wadą takich biznesów jest jednak to, że ma się ciągle kontrole z sanepidu, co może przysparzać stresu Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kruszyna 0 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2019 to zawsze pięknie się prezentuje w naszych głowach ale pamiętajcie, ze rzeczywistość bywa brutalna i może wcale nie być tak pięknie i kolorowo jak nam się wydaje. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MariaAdamek 0 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2019 20 godzin temu, Kruszyna napisał: to zawsze pięknie się prezentuje w naszych głowach ale pamiętajcie, ze rzeczywistość bywa brutalna i może wcale nie być tak pięknie i kolorowo jak nam się wydaje. Masz rację... Brzmi to okrutnie, ale niestety taka prawda. Mimo wszystko jakoś wierzę, że warto próbować, starać się i dążyć do celu. Tylko z odpowiednim zabezpieczeniem finansowym 🙂 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefan13 0 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2019 Na twoim miejscu starałbym się o to żeby wprowadzić oryginalne produkty, coś niestandardowego. 🙂 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MarkG 0 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2019 Brzmi to dosc rozsadnie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gimli 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2019 Ja z kolei mogę wam doradzić produkty do polewania wyrobów cukierniczych, fondanty, sztuczny miód czy syropy glukozowo-fruktozowy i glukozowy. Te wyroby najlepszej jakości znajdziecie w Holger Food. Bardzo dobrze nam się z nimi współpracuje bo, tak samo jak my, stawiają na jakość i dobry kontakt z klientem. Do tego ceny mają zupełnie rozsądne. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kruszyna 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2019 Na tym, to trzeba się znać i mieć do tego smykałkę. Moi rodzice się rzucili kiedyś na zakładanie kawiarni i do końca życie, będzie im się to odbijać czkawką. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frea 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2019 Jeżeli planujecie prowadzić własną cukiernię to musicie wyposażyć się w odpowiednie urządzenia piekarnicze i cukiernicze. Polecam wam w tym celu zgłosić się do firmy https://guztech.com.pl/ Oni zajmują się sprzedażą maszyn tego typu. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grigo 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2019 Trochę ryzykowny biznes, jedna zła opinia i renoma może zostać zniszczona Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Witas85 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2020 Ja również prowadzę własną cukiernię. Niedawno nawiązałem współpracę z producentem aromatów spożywczych: www.ipra.pl. Dostarczają nam aromaty do ciast, słodyczy i lodów. Gwarantują bardzo dobrej jakości produkty w atrakcyjnych cenach. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach