Kirka 0 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2018 Jakie macie zdanie o odnawialnych źródłach energii? Kolektory to chyba już przeżytek....? A fotowoltaika, wiatraki? Jeszcze coś innego? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hieronim332 0 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2018 Fotowoltaika rozkręca się w coraz szybszym tempie i technologie z nią związane są coraz bardziej zaawansowane. Na przykład u Hewalexa zaopatrzyć można się w takie cuda, jak EKOKONTROL albo OPTI-ENER, dzięki którym można monitorować wytwarzaną przez panele energię, zwiększać efektywność jej wytwarzania itd. Usługi związane z fotowoltaiką też są coraz bardziej rozbudowane - jak np. widać tutaj http://www.hewalex.pl/fotowoltaika/kompletne-instalacje/, można kompleksowo zamówić panele razem z usługą ich montażu, pomocą przy zdobyciu dofinansowania itd. Także moim zdaniem jest to biznes przyszłości - szczególnie biorąc pod uwagę aktualne zmiany klimatyczne (tak środowiska naturalnego, jak i klimatu politycznego). Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kurkavv 0 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2018 Odnośnie biznesu rolniczego, to w jakiś sposób możecie sobie pomóc. Mowa tutaj konkretnie o doradztwo finansowe lub kredytowanie np maszyn. Zerknijcie na ten portal [link usunięty] , wydaje mi się, że znajdziecie na nim wiele interesujących informacji, które pomogą wam ruszyć w następnych żniwach. Ja rolnikiem nie jestem, nie wiem jak to wszystko funkcjonuje, ale skoro macie opcje finansowania swojej pracy z zewnątrz, to czemu nie skorzystać? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kandar 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2019 Jeżeli rozglądacie się za porządną firmą, która zajmuje się odnawialnymi źródłami energii to polecam wam skontaktować się z https://www.ozetelfotowoltaika.pl/ Oni zajmują się doradztwem, projektowaniem oraz montowaniem instalacji energooszczędnych. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krawiec 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2019 Też się przymierzam do założenia paneli, widać że jest ich coraz więcej na domach więc to musi być opłacalne, znalazłem nawet firmę z moich okolic (małopolska) – PV Projekt, ktoś kojarzy i może coś powiedzieć na ich temat? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krawiec 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2019 Też się przymierzam do założenia paneli, widać że jest ich coraz więcej na domach więc to musi być opłacalne, znalazłem nawet firmę z moich okolic (małopolska) – PV Projekt, ktoś kojarzy i może coś powiedzieć na ich temat? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forumiak 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2020 Ekofachowcy.pl - jest taka porównywarka. Tam sprawdzasz, jakie są najlepsze oferty w twojej okolicy i zdecydujesz się na taką, która ci odpowiada. Ale nie chodzi o wybór najniższej ceny. Stawiajcie na takie opcje, gdzie dostaniecie naprawdę dobre warunki pod względem gwarancji, marki i jakości podzespołów. To najlepsze rozwiązania. Przy obecnych dofinansowaniach to po prostu musi się zwrócić. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach