ursam 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2018 Przywiązywaliście dużą uwagę do projektu waszego domu, a może jednak zdaliście się na doświadczenie architekta? Jak to u was wyglądało? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomaszP 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2018 Oczywiście, że przywiązywałem wagę. Dobry projekt to podstawa. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hansol 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2018 Przy tworzeniu projektu mojego domu, szukałem bardzo długo odpowiedniego architekta, bo chciałem żeby zrobione to było w 100% porządnie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takorr 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2018 No dobra, ale po co mamy sami projektować dom, jak wystarczy sobie wejść na stronę [link usunięty] i zobaczyć jakie fajne mieszkania są obecnie dostępne w Opolu. Moim zdaniem takie mieszkanie na osiedlu Piastowskim to lepsza opcja niż budowa nowego domu. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ursam 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2018 Mieszkanie nawet w wysokim standardzie to wcale nic takiego wspaniałego, sąsiedzi obok za ścianą, brak możliwości rozbudowy, a podczas budowy domu wiadomo, że ma się o wiele większy wpływ na jego wygląd, jak i metraż. Tylko męcząca jest sprawa załatwiania tej całej papierologii Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hansol 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2018 Teraz dużo rzeczy zostało uproszczonych, same biuro architektoniczne przejmuje na siebie sporo spraw odnośnie urzędu, więc nie ma się czym obawiać Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ursam 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2018 Są oni do tego upoważnieni? Każdy architekt może się tym zajmować? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sam87 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2018 Szkoda tylko, że takie projekty sporo kosztują. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hansol 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2018 Gdzieś w umowie jest o tym, że mogą Ci pomóc w załatwieniu kilku spraw, o ile Ty na to się godzisz i tego chcesz, na 100% wiem, że oferuje takie coś firma http://architektlodz.pl/ bo sam z nich korzystałem i jest to solidne biuro architektoniczne. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach