alinkas 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2018 Jestem Alina, pochodzę z Gliwic i na co dzień zajmuję się gastronomią. Na forum zarejestrowałam się, żeby znaleźć odpowiedzi na temat szeroko pojętego biznesu: jaki sprzęt wybrać, w jaką reklamę zainwestować... Mam nadzieję, że pomożecie:) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cwaniaraaaa 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2018 Siema, jestem nowa. Miło tu dołączyć. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Timokom 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2018 Cześć Wszystkim Maciek z tej strony z Ciechanowa. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oliczok 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2018 Dzień dobry :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teofol9 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2018 Witajcie :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
djkaaaa 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2018 Witam Wszystkich tu zgromadzonych. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grela 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2018 Witam wszystkie osoby na forum ! Miło być tutaj z Wami Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piesek8 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2018 Witam wszystkich serdecznie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lawenda 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2018 Cześć wszystkim użytkownikom tego forum. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oaknight 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2018 Witam gorąco! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna_Macko 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2018 Cześć, ja też jestem nowa! :D Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach