takorr 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2018 Szukam porządnej i niedrogiej soli fizjologicznej dla mojego synka, ktoś coś ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tadzik74 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2018 Tak się akurat składa, że sam niedawno szukałem soli fizjologicznej dla mojego bobasa i trafiłem na stronie https://eapteka.pl/sol-fizjologiczna-unimer-baby-dla-dzieci-i-niemowlat-50-ampulek-po-5ml-100005612 na bardzo fajną sól fizjologiczną - konkretnie na Unimer Baby. Mogę Ci ją polecić, z racji tego, że moja córeczka jest alergiczką i jeżeli ta sól fizjologiczna jej nie zaszkodziła, to jest znak, że nie zaszkodzi nikomu :) . A do tego w EAptece.pl można znaleźć ją naprawdę w korzystnej i przystępnej cenie :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sam87 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2018 W każdej aptece można kupić taką sól. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hinduss44 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2018 U mnie najlepiej sprawdziła się sól morska. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach