OTVARTA 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2018 Hej, znacie firmy stawiające na patriotyzm oraz tzw. patriotyzm gospodarczy? Nowy operator telefoniczny OTVARTA, jest skierowany do patriotów i wielbicieli polskich tradycji. Podatki rozlicza w naszym kraju. I co ciekawe, ma naprawdę najtańsze oferty abonamentowe w Polsce. Co sądzicie o takim pomyśle na biznes? Jakie są wasze skojarzenia z biznesem i patriotyzmem? Chcemy Was wysłuchać, by po prostu było Wam łatwiej w codziennym życiu. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pkfpa 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2018 Super! Dzięki wielkie za ciekawe porady w tym obszarze tematycznym. Z całą pewnością przydadzą mi się ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniqa 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2018 moje jedyne skojarzenie to koszulki i gadżety patriotyczne :D Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inamik 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2018 hej Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dzienek 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2018 Też pomyślałam o gadżetach :p Pierwszy raz słyszę, żeby ktoś kierował się patriotyzmem, jeśli chodzi o biznes. Większość ludzi kieruje się raczej możliwym do osiągnięcia zyskiem. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FlipJaw 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2018 To nie jest wcale takie niespotykane, co choćby się objawiać może w kupowaniu np. polskich produktów przede wszystkim od firm, czy wspieraniu rodzimych inicjatyw - imprez, inicjatyw, etc., ale fakt - przede wszystkim takie rzeczy kojarzyć się mogą z biznesem gadżetowym i koszulkami. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bikson 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2018 Transport lotniczy cargo jest bardzo dobrym i ciekawym pomysłem. Korzystałem z usług firmy Call&Fly w tym zakresie - bardzo fajna oferta i współpraca. Taki wylot potrafią zorganizować w ciągu 2 godzin od momentu ustalenia szczegółów, więc to bardzo szybko Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrew_wojownik 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2018 Nasz rząd promuje przejmowanie firm krajowych przez kapitały zagraniczne, co kończy się wiadomo czym. Patriotyzm gospodarczy to zdecydowanie dobre rozwiązanie, tylko najczęściej klient końcowy kieruje się portfelem i wybierze jakiś towar z chin, bo tanio. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komputerix 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2018 Osobiście bardzo nie lubię takich artykułów, ale widać, że jest na nie spory popyt ostatnimi czasy. Myślę, że możesz z powodzeniem spróbować prowadzić właśnie taki biznes :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diva528 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2018 Nie jestem w stanie pomóc. Nie jest to mój obszar wiedzy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wandakolos 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2018 może skorzystam z oferty operatora Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gabriella 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2019 Firmy patriotyczne to takie, co płacą podatki Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LotScooter 0 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2019 ta, muszą płacić na kraj to wyznacza patriotyzm :DDD Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Good Idea 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2019 Jest aplikacja, która pozwala sprawdzać, które produkty są rzeczywiście polskie (kapitał, produkcja) - pola-app.pl Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hubert37 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2020 Sprzedaż gotowych spółek Warszawa www.optioffice.pl to efektywny sposób na zaistnienie na rynku i rozpoczęcie własnej działalności. Sprzedaż gotowych spółek Warszawa www,optioffice.pl oferuje spółki już zarejestrowane w wymaganych urzędach w Warszawie, każda z nich posiada numer KRS, REGON, NIP i VAT, kapitał zakłado wy i numer rachunku bankowego. Sprzedaż gotowych spółek Warszawa www.optioffice.pl mają też wszystkie kody PKD umożliwiające aktywność w każdej branży. Spółki są nowe lub kilkumiesięczne, ale każda jest czysta, nie ma długów i nie ścigają ich wierzyciele. Nasze spółki na sprzedaż www.optioffice.pl mają pełen komplet dokumentów i deklaracji, a sprzedaż odbywa się szybko i zgodnie z literą prawa. Sprzedaż gotowych spółek Warszawa www.optioffice.pl możliwa jest też korespondencyjnie i zawsze potwierdzona jest aktem notarialnym. Już w dniu zakupu takiej spółki można śmiało działać i realizować swoje plany. Sprzedaż gotowych spółek Warszawa www.optioffice.pl zaprasza do kontaktu. Optioffice zaprasza. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach