iskrall 0 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2018 Cześć :) Jaki najlepiej prezent wybrać na 30 rocznicę ślubu dla Rodziców?:) Zastanawiamy się nad kupnem alkoholu, w związku z tym poszperaliśmy z internecie i natrafiliśmy na bardzo ciekawą ofertę na stronie [link usunięty] gdzie oferują szeroki wybór alkoholi dobrego gatunku. Jak myślicie czy to dobry pomysł, a może macie jakieś inne podpowiedzi? :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miranda99 0 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2018 Może wycieczka gdzieś za granicę :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia.Gawrońska 0 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2018 Hm..... trudna sprawa bo co takim ludziom trzeba :) Z tego co wiem to moja znajoma swojej mamie kupila komplet porcelany jaki mama zawsze chciała i wybrała się po niego aż do Wrocławia do Salonu Porcelany Pani Beaty Górskiej. Moim zdaniem takie prezenty są z tzw duszą i sa bardzo eleganckie i atrakcyjne. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darek.Mroczkowski 0 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2018 A może jakiś wyjazd ? nad morze może ??? Ja swoją żonę zabrałem do Spotu i bardzo miło wspominam ten czas. Nocowaliśmy w w bardzo ładnym mieszkaniu z victus-sopot. Wynajeliśmy mieszkanie w centrum sopotu z wieloma atrakcjami na miescie. Bardzo fajnie sędziliśmy ten czas i nocowalismy w normalnym mieszkanku z wygodnym łóżkiem i wszystkimi udogodnieniami. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helenska 0 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2018 Myślę, że to może być najlepszy pomysł Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chaber009 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2018 ja wybrałabym album na zdjęcia Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sam87 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2018 Album na prezent? To trochę mało. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bovinka 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2018 Może jakiś album stworzony ze starych zdjęć? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czapla 0 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2018 Może podaruj rodzicom jakiś ładny, rocznicowy tort? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HostMark 0 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2018 A może po prostu coś związanego z ich pasjami, marzeniami - sam najlepiej ich znasz :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ernest 0 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2018 Wszystko zależy od rodziców oraz od tego jakie są ich oczekiwania i od tego czym sie interesują. Duże znaczenie tutaj ma również to ile masz pieniedzy do wydania. Inny prezent możesz zaproponować jeśli masz 100 zł, inny prezent jeśli masz 1000 zł. Proponuję postawić na wyjazd. Starsi ludzie, często mają jeszcze przyzwyczajenia z dawnych czasów, rzadko pozwalają sobie na kolacje czy wyjazdy. Tak więc będa mogli sie zrelaksować ( chociaż pewnie na poczatku będa narzekac,że po co to wszystko). Sporo świetnych hoteli spa jest w Sudetach http://travelreporter.pl/artykul/130/Top,5,hoteli,z,basenem,w,Sudetach Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
betka_p 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2018 Ja to poszłabym w tekstylia. Ładny obrus, pościel czy też któraś z narzut [link usunięty] na łóżko to coś, co zawsze wypada na takie święto sprezentować. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasioon 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2018 Spraw im jakąś wycieczkę w ładne miejsce. Albo po prostu sama ich zabierz na rodzinny wypad. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asowska 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2018 Zgadzam się z moim przedmówcą. Nic dodać oraz nic ująć... Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MilaK 0 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2019 Też polecam zafundować rodzicom wypad w ciekawe miejsce. Ostatnio bardzo wypiękniało Trójmiasto i zawsze jest tam co robić – morze, plaże i fajne zabytki, miejsca kultury. Polecam https://apartamenty.irsapartments.pl . Maja dobre apartamenty na wynajem. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach