ptak11 0 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2018 Niebawem planuję poszerzyć ofertę mojego baru o wina. Zależy mi by były one najwyższej jakości i komponowały się z podawanymi daniami. Czy znacie może sklepy gdzie uda mi się wyszukać wśród szerokiej oferty wina, które idealnie będą pasować w moim barze? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EaTs0 0 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2018 Nie znam żadnej marki win. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sam87 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2018 Serio? To co ty pijesz? ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bovinka 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2018 Ciężko powiedzieć..może sprawdź jakieś pobliskie sklepy stacjonarne z winami? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesior 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2018 Szczerze mówiąc ja tez nie pamietam zbyt wielu marek, ze 4-5 bym kojarzył a tak to kupuję w ciemno. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach