xxyy 0 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2018 Cześc, mam pytanie odnośnie transferu jakie wykorzystują oprogramowania na wyświetlanie zdjęć w galeriach sklepów. Jakie mniej więcej są wartości, na ile to wystarcza, ile trzeba założyć, że będzie się potrzebować na start? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sojusznik 0 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2018 wydaje mi się, że wiele zależy o tego co się sprzedaje. jak masz małe tanie rzeczy to ruch będzie większy niż jak będziesz sprzedawał limitowane rolexy. ważne jest też czy zdjęcia jakich używasz bardzo dużo "ważą" czy tez mniej. To ten rozmiar przy każdym wyświetleniu przez potencjalnego klienta odejmuje się od dostępnego transferu. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Berni 0 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2018 Spójrz sobie na www.fotolister.pl i ich cennik. To jest moim zdaniem wzorzec dla właściwego wyboru oprogramowania. Dzięki temu nie musisz zmieniać oprogramowania przy rozroście firmy tylko wskakujesz na wyższy level. Z czego też oczywiście nie musisz tego robić, najlepsze jest to, że można to sprawdzić jak działa, ponieważ można funkcjonować także na darmowej wersji tak długo jak się chce. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxyy 0 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2018 No dobrze, a jest jakaś specjalna procedura zmniejszania wielkości tych zdjęć na potrzeby sklepu czy wrzucam w painta i kroję? Może głupie pytanie ale po jakimś czasie sprawdzania tego wszystkiego mam wrażenie, że jestem bardziej zielony niż na początku. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Berni 0 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2018 Akurat u nich oprogramowanie działa tak, że samo Ci reskaluje zdjęcia z automatu przy ich wrzucaniu. To masz i jakość zachowaną i mniej pożerania transferu. Widać dzięki temu, że się nie żeruje na kliencie tylko dostarcza po prostu normalne usługi. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sojusznik 0 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2018 tu przyznam rację. zresztą, jak cię jakaś oferta interesuje czy nawet jakaś prosta rzecz to pal głupa jak chcesz dopytać albo wal z mostu że nie rozumiesz nic kompletnie prosto przez kontakt do danej firmy. choćby po takim kontakcie poznasz czy ci odpowiada kontrahent czy spławia więc lepiej poszukać kogoś innego. z tymi od fotolister sam miałem okazję się kontaktować i wszystko było okej. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach