KrzysztofLLL 0 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2018 Drogie Panie! Co sądzicie o bieliznie na prezent? Lubicie takie prezenty? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darek.Mroczkowski 0 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2018 No zależy kto to jest tak kobieta - jeżeli dzieczyna , zona czy narzeczona to okej...ale koleżance ??? to już moim zdaniem z podtekstem prezent. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorota.Ostaszewska 0 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2018 No wlasnie....nie wiem co bym sobie pomyślała jak bym dostala bieliznę od kolegi...na pewno czula bym sie skrępowana...co innego od chłopaka. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kewlar 0 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2018 No fakt, ja bym stawiała na dobrą książkę - bezpieczniej :) Możesz sprezentować trzy tomy Kronik Saltamontes Moniki Marin - bardzo ciekawa i napisana prosto książka o losach sierot wędrujących po Europie tuz po wojnie. Mozna z nimi "oglądać" to, co po niej zostało, nauczyć się wielu rzeczy, w tym jak wyglądać ma prawdziwa przyjaźń, miłość, tolerancja, umiejętność przyznania się do błędów - tego na próżno dziś szukać niestety a to podstawa by być szczęśliwym. Mnie zaciekawiły losy tajemniczego bractwa. Ostatniej części nie czytałam, a zapowiada sie mega. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KrzysztofLLL 0 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2018 Też uwazam, że książkę lepiej kupic. A co do tych "Kronik Saltamontes" to nie czytałem ale mnie zaciekawiłeś... Widzę, że można zamówić online całą trylogię i chyba to zrobię. Dzięki! :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kewlar 0 Zgłoś post Napisano Maj 29, 2018 Tak, na www.kronikisaltamontes.pl można zamówić. Szybko docierają zamówienia, wiem bo mam już świeżutki tom na długi weekend :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karinos 0 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2018 A ja właśnie czekam. Historia z dwóch pierwszych tomów po prostu mnie urzekła. W książce jest wszystko to, co powinna mieć dobra książka. Jest miłość, jest przyjaźń, jest przywiązanie. Mam nadzieję, że trzeci tom będzie jeszcze lepszy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach