cookie 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2018 Jak proadzicie księgowość w Waszych firmach ? Samodzielnie ? Czy może jednak korzystacie z profesjonalnej pomocy doświadczonego biura rachunkowego ? Możecie polecić kogoś sprawdzonego na terenie Śląska ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annameri 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2018 wiesz co to zależy jak duża jest to firma. Ja na razie prowadzę jednosobową działalność i spokojnie radze sobie sama ale wystawiam nie więcej jak 3 faktury miesięcznie. Jeśli zatrudniasz pracowników albo tych dokumentów co miesiąc jest znacznie więcej to na pewno warto skorzystać z profesjonalnej pomocy kogoś doświadczonego. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kindzior 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2018 ja doradzałbym zdecydowanie podjęcie współpracy z profesjonalnym biurem rachunkowym. Tobie annmeri także bo to nie ma znaczenia czy prowadzi się małą firm,ę czy większe przedsiębiorstwo. Porządek w papierach musi być :) Na Ślasku działa rodzinne biuro Kasprzyk i Niziołek i ich polecam :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz69 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2018 My korzystamy z zewnętrznej księgowości w biurze Puls w Katowicach. Biuro mieści się na PLUS na Bohaterów Monte Cassino 20 m.1. Biuro oferuję bardzo dobre ceny za usługi i biuro oferuję swoją pomoc podczas zakładania działalności. Biuro oferuję również dogodne ceny dla początkujących i jest u nich możliwość skorzystania z oferty biura wirtualnego. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michał Jezierski 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2018 Zdecydowanie lepiej mieć zaufane biuro rachunkowe, które ogarnie wszystkie sprawy formalne. Za dużo czasu trzeba byłoby spędzić, aby samodzielnie prowadzić księgowość, a do tego dochodzi jeszcze kwestia ewentualnych błędów i odpowiedzialności. Przy wyborze biura rachunkowe jest kilka istotnych kwestii, które opisano tutaj: krb.waw.pl/zakladanie-firmy-8-prostych-krokow-do-wyboru-biura-rachunkowego/ Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cookie 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2018 dzięki Kindzior za namiar na firmę Kasprzyk i Niziołek. Przejrzałem sobie ich ofertę na stronie internetowej i przyznam, że wygląda to bardzo ciekawie. Odezwę się do nich po urlopie i mam nadzieję, że uda się rozpocząć współpracę od września :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aleksis 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2018 Korzystam z tax care, wykupujesz u nich abonament, jest sporo do wyboru z różnymi pakietami m.in. prawnym, dl mnie fajne jest to że nie ma przywiązania do jednego konkretnego biura, można szybko liczyć na pomoc, pełna profeska Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pasacik1422 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2018 Znam jedno biuro rachunkowe. Jest to taxeg - oferuje tanią księgowość, pomagając w podatkach czy reprezentowaniu kilentów przed urzędami i Zakładami Ubezpieczeń Społecznych. Myślę, że pomogłem. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kkristoff 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2018 Samodzielne prowadzenie księgowości jest trudne i czasochłonne więc ja korzystam z biura. Wybrałem biuro tax expert i nie mam do niego żadnych zastrzeżeń. Znajduje się ono w Katowicach więc jeśli lokalizacja nie jest problemem warto się zainteresować. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cookie 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2018 No i jestem po pierwszej rozmowie telefonicznej z biurem Kasprzyk i Niziołek. Umówiliśmy się na spotkanie w biurze w przyszłym tygodniu i z tego co mówili to jak najbardziej rozpoczęcie współpracy od września jest możiwe, super :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jelonek 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2018 U mnie tax care od lat się sprawdza. Wolę księgowość online, bo tak mi wygodniej, w związku z pracą często podróżuję. Korzystam też z ich pakietów dodatkowych, np medyczny opłaca się bardzo. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kandar 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2018 Warto powierzyć księgowość swojej firmy komuś kto się na tym zna. Dlatego zdecydowałem się na kancelarię biegłego rewidenta http://www.zkco.pl Polecam ją wszystkim osobom prowadzącym swoją działalność na terenie Warszawy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annameri 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2018 wszystko wskazuje na to, że od września moja firma znacznie się powiększy i chyba też będę zmuszona by skorzystać jednak z pomocy zewnętrznej firmy, sama tego nie ogarne. Postaram się zadzwonić do tego biura Kasprzyk i Niziołek to może będą w stanie mi w tym pomóc. Jak sądzicie ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morgom 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2019 Księgowość w firmie najlepiej pozostawić sprawdzonemu biuru rachunkowemu. Jest to najlepsze i najtańsze rozwiązanie dla małych i średnich firm. Jeżeli mieszkacie w okolicach Katowic to polecam wam skontaktować się z http://podatki-rodak.com/ Na nich można w pełni polegać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach