NaMaxa 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2018 Witam! Pojutrze mam spotkanie z klientem, który obchodzi jednocześnie urodziny. Chciałabym po podpisaniu kontraktu wręczyć mu jakiś drobny upominek. Widziałam kilka świetnych propozycji na tej stronie np. https://www.murrano.pl/ i szczególnie zastanawiam się nad zapalniczką plazmową czy długopisem/piórem. Myślicie, że nie przekraczam jakiejś niepisanej linii obdarowując go poza sferą biznesową? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
goito 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2018 Super pomysł, później Ci pokaże co ja chce klientowi sprezentować Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kazimierz50 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2018 A co powiecie na prezent w postaci imprezy [link usunięty] dla jednego z najważniejszych kontrahentów w naszej firmie? Myślicie, że to dobry pomysł na podziękowanie za długoletnią współpracę? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pukon 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2018 Popytajcie się w tej materii znajomych. Z całą pewnością będą w stanie pomóc ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach