polazia 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2018 Hej, Niedawno uległam wypadkowi w pracy. Dostałam zwolnienie lekarskie na miesiąc, ale nie chciałabym na tym poprzestawać i zastanawiam się nad odszkodowaniem od pracodwacy, bo narzędzia które nam udostępnił powinny być sprawne, ale daleko im nawet do bycia akceptowalnymi. Czytałam już kilka artykułów na stronie firmy [link usunięty] , która podejmie kroki w moim imieniu, ale zastanawiam się nad waszymi doświadczeniami. Ktoś miał podobną sytuację? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arek32 0 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2019 Różne sytuacje się zdarzają. Bardzo często problem z wypłatą odszkodowania pojawia się za granica. Szczególnie w UK, gdzie pracuje bardzo dużo Polaków. Warto mieć namiar na firmę, która w takiej sytuacji nam pomoże. Tutaj https://insito-odszkodowania.uk/ sobie zerknijcie. Dopiero pobierają wynagrodzenie, gdy odzyskają odszkodowanie. Jest to na pewno uczciwe i na pewno dla wielu osób bardzo praktyczne. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gundogan 0 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2019 To co mogę Wam polecić w tej kwestii ze swojej strony to pomoc prawnika w Katowicach, z którego sam jakiś czas temu korzystałem ! Wydaje mi się, że jest to firma, która zajmuje się tym tematem profesjonalnie i na pewno będziecie zadowoleni z ich pomocy. Zajrzyjcie sobie zresztą na stronę [link usunięty] . Myślę, że dowiecie się z niej dużo więcej niż z mojego posta 😉 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matia 0 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2020 Jeśli mieliście wypadek w UK, to na pewno tutaj https://wypadek-w-pracy.uk/odszkodowania/wypadki-przy-pracy/ warto sobie zerknąć i sprawdzić co nam się należy, a co nie. Jest to ważne, aby przede wszystkim się nie podawać i nie ulegać presji. Trzeba walczyć o swoje. Jest tam namiar na kancelarie, która w takich sytuacjach oferuje kompleksową pomoc. Warto się z nią skontaktować. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kruszyna 0 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2020 W takich sprawach, lepiej kontaktować się z kancelariami prawniczymi, które mają w tym zakresie doświadczenie i większą siłę przebicia. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach