Dianaherrera 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2018 Wydaje mi sie, ze ktos ukradl moje dane osobowe, a wrecz jestem tego pewna, bo dostalam ponaglenie do splaty raty, ktorej nie zaciagalam.., Gdzie moge to zglosic? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inter-logistic 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2018 Do inspektor ochrony danych osobowych. Wygoogluj sobie i znajdziesz kogoś w okolicy. Jest to nowy organ powołany dzięki RODO. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrew_wojownik 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2018 Przede wszystkim idź do banku i zastrzeż swoje dokumenty. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Banki 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2018 I jak sytuacja ? Rzeczywiście ktoś ukradł Ci dane ? Na przyszłość warto się zabezpieczyć w pakiet ochrony danych Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek90 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2019 Pewnie trzeba zglosic do Urzędu Ochrony Danych Osobowych. Moim zdaniem powinniście jak najszybciej przeprowadzic audyt bezpieczeństwa, ktory określi gdzie macie nieodpowiednio zabzpieczone dane, skoro udało sie je wykraść. W razie czego wsparcia w tym udziela https://4telpartner.pl/ . Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach