felibou 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2018 Witajcie moja mama obchdodzić będzie niebawem okrągłe urodziny, dlatego w raz z rodzeństwem postanowiliśmy sprawić jej wyjątkowy prezent, biżuterię,. Ofertę niezwykłego zestawu biżuterii znalazłam w tym sklepie internetowym [link usunięty] w raz z rodzeństwem sądzimy, że to doskonaly pomysł.. Co sądzicie o naszym pomyśle? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikolajseo 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2018 A może voucher na masaże? [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RobertJez 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2018 Trudno podrzucić pomysł, nie znając osoby. Moja mama ostatnio była zadowolona z robota kuchennego, bo myślała o jego zakupie już kilka lat. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Honor 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2018 Voucher do kina :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tadzik74 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2018 Ja mojej mamie kupiłem ostatnio zegarek i uważam, że była to świetna decyzja. Wybrałem drewniany zegarek, bo takie są teraz najbardziej trendy :) Poza tym zamówiłem go na https://realforest.pl/ , a to firma, która robi zegarki z najlepszej jakości polskiego drewna. Także mam też pewność, że to naprawdę porządny zegarek, który posłuży mamie przez długi czas. Chyba sam sobie też zamówię taki zegarek z drewna! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzesiek987 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2018 Ja bym zegarka nie kupował, zwłaszcza na okrągłe urodziny. Nie każdy dobrze radzi sobie z upływającym czasem... Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaś Fasola 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2018 A co powiedzielibyście na elegancką pościel [link usunięty] ? Mnie bardzo podoba się taka właśnie jednobarwna pościel. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek90 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2018 ja osobiscie kupiłbym mamie bilet do filharmonii albo do teatru :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anela22 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2018 Też fajny pomysł i może pomyśle o takim na przyszły rok. Teraz kupuje mamie piekną patere na ciasta czy owoce, którą wypatrzyłam na superwnetrze.pl. Spodoba się jej ona uwielbia takie designerskie przedmioty, a niedawno potłukła się jej jedna więc będzie miała nową. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koleczka 0 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2020 Dobrze, by było kupić mamie prezent, który będzie faktycznie dla niej. Nie powinien to być zestaw sztućców, a np. torebka. Moja mama miała niedawno imieniny i kupiłam jej porządną, skórzaną torebkę z Merg w kolorze czarnym. Mama sporo rzeczy nosi do pracy, więc duża torebka jej się na pewno przyda. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Robert45 0 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2020 Moja mama sama uwielbia po sklepach chodzić to zawsze kupuję kartę podarunkową w giftmall w prezent, tam można kupić karte do różnych sklepów, to zawsze niespodzianka 😊 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Veronia 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2020 Biżuteria jest zawsze fajną opcją. Warto sprawdzić oferty popularnych jubilerów jak np. Kruk. Fajne promocję się czasami trafiają. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach