Janusz B. 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2017 Tak na prawdę najważniejszym kryterium wyboru w przypadku kasy fiskalnej nie jest wcale producent takiego sprzętu, a solidny serwis i profesjonalne wsparcie. Od niego bowiem zależeć będzie szybkość usunięcia awarii ( bo przecież takie zawsze się zdarzają) + serwis kas może wykonywać tylko firma, które ją sprzedała. Polecam Ci więc skorzystać z usług http://www.kasy-fiskalne.olsztyn.pl/ , bo nie tylko doradzą w kwestii odpowiedniego urządzenia ale tez zainstalują je, odpowiednio zaprogramują, przeprowadzą szkolenie z obsługi i zawsze będą świadczyć posprzedażową opiekę i pomoc techniczną, reagując na zgłoszenie serwisowe w ciągu max 24 godzin. To dobra i rzetelna firma, której warto zaufać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serwus 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2017 Dobre oprogramowanie oferuje firma INSOFT. Ich porgramy [link usunięty] , wykorzystuje już ponad 21 tyś klientów. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sekaro 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2017 Jeśli szukacie kas fiskalnych to tylko od sprawdzonego producenta, ja zawsze wybieram [link usunięty] . Mają ogromne doświadczenie na rynku, niezawodne kasy i świetną pomoc techniczną w razie problemów. W mojej okolicy każdy korzysta z ich usług. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ress 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2017 Jak dla mnie lepszym rozwiązaniem niż tradycyjna kasa fiskalna jest program do sprzedaży w sklepie [link usunięty] . O wiele szybsza obsługa i więcej możliwości konfiguracji. W moim sklepiku się dobrze się sprawdza :D Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dynamical 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2017 Zgadzam się z Ress, POSy są o wiele lepszym rozwiązaniem niż kasy fiskalne :) ____________________________________________ System kontroli dostępu w hotelu InteliHotel [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemo 0 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2017 Jeśli chodzi o kasy fiskalne mogę się wypowiedzieć tylko jak to wygląda od strony pracownika, który na nich pracuje. Otóż o wiele wygodniej pracuje się na kasach z elektronicznym zapisem. Nie dość, że szybciej załapują to jeszcze nie trzeba co rusz zmieniać rolek. A jak człowiek się pomyli to szybko da się sprawdzić w systemie, a nie trzeba szukać tego rachunku na kopi. Moim zdaniem jeśli chodzi o kasy fiskalne to te z elektronicznym zapisem są wygodniejsze w użytkowaniu. No ale cóż nie ma rzeczy idealnych i żadna maszyna nie zrobi wszystkiego za nas. Dalej jeśli chodzi o system POS to bardzo dobry system sprzedają na [link usunięty] i nazywa się on Poster POS. Jest to ogólnie zestaw złożony ze sprzętu komputerowego typu terminal dotykowy POS połączony z oprogramowaniem sprzedaży lub gastronomicznym. Z tego co wiem jest on specjalnie dedykowany do działalności gastronomicznych, ale wydaje mi się, że spokojnie w działalności sprzedażowej też sobie da radę. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darion 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2017 Moja siostra zamawiała kasy fiskalne od http://www.grafixbis.com.pl i mogę ich polecić również wam. Sprzedają sprzęt w dobrych cenach i dobrej jakości. Ich kasy działają bardzo dobrze w sklepie mojej siostry. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morgom 0 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2017 Bardzo dobre kasy fiskalne można znaleźć na stronie http://www.netpol.eu Mają ciekawy sprzęt do wyboru w dobrych cenach. Korzystam z kas fiskalnych zamówionych od nich od dawna i mogę potwierdzić ich wysoką jakość. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaga41065 0 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2017 Przeciez one się prawie niczym, nie różnią więc w czym w ogóle jest problem ? Oo ____________ [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goldert 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2018 Ja sobie załatwiłem [link usunięty] do tego teraz terminale nam dojdą teraz i serwis też mamy z tej firmy. Także bardzo fajnie to wszystko wyszło. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
espresso 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2018 Ja akurat kupiłem kasę dla firmy ale nikt mi nie powiedział o tym że trzeba się sfiskalizować :/ całe szczeście w moich poszukiwaniach znalazłem [link usunięty] , która pomogła mi w dostarczeniu nowej wiedzy na ten temat. Ale by było! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ryszard44 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2018 Chyba teraz [link usunięty] powinno się mieć wszędzie. Przecież każdy coś takiego posiada. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alemon 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2018 Jeśli chodzi o kasy fiskalne to polecam zajrzeć tutaj , dużo ciekawych artykułów na ten temat idzie znaleźć, np jakie warto wybrać , na czym polega obsługa itp. Nie zawsze jest to oczywiste i łatwe dla wszystkich. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kandar 0 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2019 Mieszkam w Łodzi i tutaj kasę fiskalną oraz wagę elektroniczną do swojego sklepu zakupiłem od firmy http://www.3xlsystem.pl Ich sprzętu używam już od jakiegoś czasu i jestem z niego bardzo zadowolony. Polecam wam się do nich zgłosić. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barbarka85 0 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2019 Jeżeli zastanawiacie się co jeszcze powinno znaleźć się w twojej firmie to polecam zakup sejfu, kasy pancernej lub multisejfu. Ja taki mam od firmy Konsmetal24. Firma oferuję dobre ceny i mamy pewność, że nasze cenne rzeczy są bezpieczne. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna05 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2019 Warto zgłosić się do lidera w tej branży firmy [link usunięty] . Wysoka jakość urządzeń gwarantowana. Najwyższe standardy technologiczne, produkowane przez firmy takie jak: Elzab czy Posnet. Polecam. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzy1214 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2019 W tej chwili coraz bardziej popularne są systemy POS, polecam zainteresowanie się tematem. Ja używam programu, który obsługuje POS i jestem zadowolony [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luiza82 0 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2019 Ja również zaopatrywałam się u Ddserwis. Wyjątkowo fachowa i kompetentna obsługa służąca wsparciem technicznym. Doradzili w wyborze i dodatkowo zasugerowali świetne oprogramowanie. Polecam. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edran 0 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2019 Też jakiś czas temu musiałem zainwestować w porządny sprzęt fiskalny. Zdecydowałem się na ofertę firmy https://3xlsystem.pl/ i mogę polecić ich wszystkim osobom mieszkającym w okolicach Łodzi. Oni mają całkiem niezłe ceny. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darek1982 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2020 Możesz zapoznać się również z ofertą firmy www.csc.pl. Specjalizują w sprzedaży i serwisie urządzeń fiskalnych. Dysponują szeroką ofertą, pomocną obsługą klienta oraz atrakcyjnymi warunkami współpracy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hubert37 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2020 Kupno zadłużonych spółek Warszawa www.ltdbroker.pl pomaga firmom, które zanjdują się w spirali długów, na skraju bankructwa i utraciły płynnośc finansową. Pomagamy chronić przed wierzycielami, pośredniczymy w znalezieniu kontrahenta gotowego przejąć Twoją zadłużoną spółkę. Kupno zadłużonych spółek Warszawa www.ltdbroker.pl to grupa ekspertów, która zgodnie z literą prawa pomoże znaleźć skuteczną i realną pomoc tym, którym windykatorzy nie dają żyć i nękają wizytami, telefonami oraz wezwaniami do zapłaty. Kupno zadłużonych spółek Warszawa www.ltdbroker.pl zabezpiecza swoich klientów przed problemami związanymi ze spłatą długów i ich konsekwencjami. Kupno zadłużonych spółek www.ltdbroker.pl chroni majątek osobisty prezesa i członków zarządu. Obsługujemy spółki zadłużone u kontrahentów, w ZUS i US. Skup zadłużonych spółek Warszawa www.ltdbroker.pl ma bogate doświadsczenie w prowadzeniu trudnych typu spraw i gwarantuje pomyślne rozwiązanie kłopotliwej sytaucji. Kupno zadłużonych spółek Warszawa www.ltdbroker.pl to rozwiązanie Twoich problemów. Zapraszamy do kontaktu. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach