bohun84 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2011 Proszę o wypowiedzi w tym temacie osoby, które mają ochotę naprawdę podyskutować na tym forum. Merytorycznie, bez spamu i reklam. Chciałem zobaczyć ilu jest tu jeszcze aktywnych użytkowników Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kludi111 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2011 Jak widzisz trochę tu wolnego miejsca można walca tańczyć. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tadeusz Dąbek 0 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2013 tez nie lbie spamu i reklam Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pavlo 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2013 forum przydałoby się trochę rozkreklamować i nieco uporządkować. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasprzyk 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2013 I może unowocześnić skrypt forum, odświeżyyć wygląd... Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gako 0 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2013 To forum prędko nie ruszy, nie ma żadnej moderacji, ograniczają się jedynie to rejestrowania kont wyłącznie po potwierdzeniu admina, a tak głównie spam i spam. Wydaje mi się, że ten serwis po prostu nie przynosi właścicielom takich dochodów jakich oczekują. I dlatego nie ma środków na moderatora z prawdziwego zdarzenia. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bluro 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2014 około 50% użytkowników teraz co są należny permanentnie wywalić. co post to linki jakieś. Okazujemy wobec siebie brak szacunku takim sposobem. dajta mi władze a forum będzie czyste :angry: Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ela 0 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2014 Możliwe że jest tak jak mówicie , jednak bez spamerów nie byłoby tutaj już prawie nikogo. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach