mladen 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2011 witam was ostatnimi czasu mocno znasatanawiam sie jak dotrzec do moich klientów w internecie. FanPage i AdWords jakoś mnie nie przekonują. Pomyślałem o czymś innym a a mianowicie o wydawaniu e-gazetek reklamowych - coś w stylu e-biuletynów. Co o tym myślicie? Prowadził ktos z was podobną formę reklamy i promocji? jest to na pewno tańśze rozwiązanie niż drukowanie ulotek, a moze byc skuteczniejsze..co do narzędzi jak to zrobić to jest tego sporo. MYśle nad pressmo.pl wiec jak możecie to zajrzyjcie i oceńcie jak to sie przełoży na praktyke. z góry dziekuje Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piotrplachta 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2011 Jaka branża ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bohun84 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2011 właśnie tutaj wszystko zależy do branży, nie uda się przecież taka reklama jeśli klientami będą osoby rzadko korzystające z internetu Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
potran 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2011 Hm... Ja to bym się jeszcze zastanowił nad tego typu gazetkami. Przede wszystkim dlatego, że ciężko powiedzieć jak zareagują użytkownicy, mnie np. nie spodobałoby się gdybym dostał kilka kilobajtów kolorowego spamu, który nic nie wnosi i szybko bym się tego pozbył. Dlatego to musiałaby być naprawdę powalająca forma. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piotrplachta 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2011 Jak nie napiszesz w jakiej branży działasz ciężko coś będzie doradzić . Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infakt 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2012 Wszystko jest indywidualne. Nie można za pomocą prostego pytania od razu dać konkretną odpowiedz. Więcej szczegółów potrzeba Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia_N 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2012 za mało szczegółów więc ciężko jest na to pytanie odpowiedzieć... Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnoMaciek 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2012 zależy od branży, jak np wcale nie otwieram plików gazetko-e-reklamowych, które wysyłają mi różne firmy. Wyłącznie te, których się spodziewam (telefon wcześniej).. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adam-S 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2012 Jeśli forma będzie się wyróżniała pewnie bym do tego zaglądnął, ale mogłoby się też zdarzyć, że bym się podirytował takim mailem. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alicjaaa85 0 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2012 często odbiorcy taka gazetkę traktują, jako spam.... i ja się nie dziwię. Często moja poczta takiego maila przejmuje i odrazu wrzuca do folderu spam :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach