Sammy 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2012 Od czego zacząć jak chce się założyć agancję interaktywną? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GrzesiekZ 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2012 Jeśli pytanie dotyczy też między innymi serwerów wspomnianych w nazwie tematu, mogę polecić [link usunięty] To akurat znam właściwie od kuchni i dodam, że takie rozwiązania są w porządku, zwłaszcza, że masz zamiar dopiero rozkręcać biznes. Duża elastyczność + dość niskie koszty są na początku istotne dla każdego. W tym zakresie mogę pomóc, ale poza tym Twoje pytanie jest bardzo ogólne;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2BE.PL 0 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2012 Dzierżawa serwera dedykowanego nie jest konieczna na początku działalności. Często wystarczy serwer typu VPS lub mVPS. Zachęcam do kontaktu z naszym działem usług hostingowych [link usunięty] . Konsultanci pomogą dobrać najlepsze rozwiązanie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GrzesiekZ 0 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2012 To czy nie jest konieczna na początku działalności nie jest powiedziane - zależy na jaką skalę jest to przedsięwzięcie i jakie są potrzeby klienta i do czego potrzebny mu ten serwer. A solidny dedyk daje gwarancję stabilności i ciągłości działania, z możliwością szybkiego rozwoju, bez obaw, że nagle cała firma przestanie działać przez brak odpowiedniego zaplecza. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forumiak 0 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2014 Jeśli masz wielu klientów, to kupujesz pewnego dedyka - http://www.hekko.pl/hosting_dedykowany.html I dalej udostępniasz miejsce na serwerze swoim klientom. W ten sposób również można zarobić niezłe pieniądze. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2BE.PL 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2014 To lepszy przepis na firmę hostingową niż na agencję interaktywną ;-) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piotr21 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2014 Równie dobrze można się zdecydować na kolokacje serwerów lub serwery rack http://www.ideal.pl/serwery-rack,40774.html jeśli już posiadasz szafę i chcesz rozbudować. To czego potrzebujesz zależy od domeny i tego jaki ruch generuje. Jak bardzo duży to lepiej inwestować w własne zaplecze. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forumiak 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2015 Dedyk powinien być w sprawdzonej firmie - na razie mam w Hekko tylko konto dzielone. Dedyk dopiero wtedy gdy faktycznie aktualne parametry to będzie zbyt mało. Mam wiele serwisów, ale jak na razie w zasadzie wszystkie działają jak trzeba. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ramona 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2016 Nie bardzo znam się na serwerach, ale jeśli szukacie czegoś takiego jak: serwer dedykowany, dostosowany do waszych potrzeb to zajrzyjcie na https://eco.atman.pl/pl/oferta/serwery-i-chmura-obliczeniowa/chmura-obliczeniowa/ Znajdziecie tam też coś takiego jak chmura obliczeniowa, która działa podobnie jak pendrive do którego logujesz się za pomocą hasła i masz dane dostępne na każdym komputerze, podobnie działa jak serwer. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sandiii 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2016 Zależy do czego potrzebny ci serwer. Jeśli nie jest to jakiś mega wielki serwis, z ogromną ilością odwiedzajacych to szkoda pieniędzy. Pod zwykłą firmową stronę wystarczy ci hosting współdzielony i to wychodzi groszowe sprawy na miesiąc. Ciekawą ofertę hostingów na dhosting. Zerknij sobie na [link usunięty] . Co do domen - to jeśli działasz tylko w Polsce to najlepsza będzie .pl - jak chcesz działać na większą skalę to .com lub .eu. Domeny tanio również kupisz w dhosting - .pl to masz 59zł netto za rok. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forumiak 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2016 Ale to nie jest niska cena za domeny. Brutto wychodzi ponad 70 zł, czyli 20 zł więcej niż płacę w Hekko. Możesz w stosunku do najdroższych firm nie wygląda to źle, ale jeśli chodzi o najlepsze opcje rynkowe to jednak dosyć słabo. Po co tyle przepłacasz? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzystko 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2016 Uważam, że oferta, którą można znaleźć na https://dhosting.pl/ również jest godna polecenia. Bardzo dobre domeny i hostingi w atrakcyjnych cenach. Na przykład domena na rok kosztuje tutaj 59 zł. Myślę, że również i wy powinniście sprawdzić sobie ich ofertę. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forumiak 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2016 Ale nie masz niczego lepszego niż w hekko, poza tym ja piszę o firmie, która działa niezawodnie na rynku od lat, a nie o kimś, kto dopiero próbuje wejść w temat, będąc totalnym anonimem. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
charlotte1991 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2017 Bardzo dobry hosting możesz zamówić tutaj https://www.sprintdatacenter.pl/hosting Ceny są atrakcyjne a hosting działa bez zarzutu. Nie jestem za darmowym hostingiem bo z takim zazwyczaj zawsze są problemy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach