Lika 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2012 Promocja własnej firmy niekiedy przypomina walkę na ringu. Trzeba ciężko pracować przed konfrontacją z przeciwnikiem i być czujnym w czasie pojedynku. Wypracowywana przez lata technika i doświadczenie powodują, że stajemy się uznanymi w środowisku. Jedni chcą się z nami mierzyć inni z poważaniem traktują naszą osobę. Tak samo jest w biznesie! Każdego dnia musimy ciężko pracować, aby nasza konkurencja czuła wobec nas respekt. Najefektywniejszym sposobem na skuteczne wypromowanie firmy i pozostawienie "przeciwników" daleko z tyłu jest usługa pozycjonowania. Dzięki długim, ale skutecznym negocjacjom, z firmą Exception wynegocjowaliśmy dla Was nie lada okazję! Tylko do 30 maja macie niepowtarzalną okazję zakupić [link usunięty] !!! Możemy zapewnić, że usługa jest pełnowartościowa a każdy klient traktowany jest z szacunkiem. Zapraszamy do zakupu! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnold44 0 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2012 :) robi sie to coraz trudniejsze po ostatnich zmianach algorytmu Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamajka 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2012 niestety ja nie mam jakiejś smykałki do tego, żeby zajmować się pozycjonowaniem. Jednak nie jest to moja mocna strona, poza tym jak mówicie, że robi się to coraz trudniejsze, to lepiej nie ryzykować, żeby nie dostać bana i do tego typu działań zatrudnić jakąś firmę, jak Advanced Art, która nie tyko nam wypozycjonuje stronę, ale też jest na bieżąco, co i jak robić, żeby było skutecznie, a nie dostać bana. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
potran 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2012 Obawiam się, że taka tania oferta nie zawsze idzie w parze z jakością i skutecznościa, dlatego wybrałbym kogoś, kto by mi to zagwarantował. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FancyFactory 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2012 Pozycjonowanie na trudne frazy musi kosztować. Za 199,00 zł można spokojnie wbić się na frazy lokalne np. "biuro rachunkowe Rybnik", jeżeli jednak ktoś chciałby powalczyć o takie słowa kluczowe jak "kredyty" lub "opony" to w grę wchodzi nie 199,00 zł a kwota o kilka zer wyższa. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seo 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2012 Widzę, że ludzie dają się nabrać na oferty grupowe :) A potem jest płacz i zmiania firmy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majaa 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2012 cena pozycjonowania zależy od wyceny fraz i jest indywidualnie ustalana z klientem. Korzystałam z firmy [link usunięty] , która właśnie tak tworzy ofertę i jestem bardzo zadowolona. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia28 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2012 Taka forma rozliczania jest najlepsza i dla klienta i dla samej firmy, najpierw przeprowadza się audyt, a potem dobiera indywidualną ofertę. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forumiak 0 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2012 Odsyłam do nich - http://www.netimage.pl/ Pozycjonowanie przynosi fajne efekty, o ile rzeczywiście jest realizowane profesjonalnie... Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xhorus 0 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2012 ...poza tym jak mówicie, że robi się to coraz trudniejsze, to lepiej nie ryzykować, żeby nie dostać bana i do tego typu działań zatrudnić jakąś firmę... Teraz zatrudnianie jakiejkolwiek firmy nie gwarantuje bezpieczeństwa :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnoMaciek 0 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2012 Ja zlecam firmie, ale nie ukrywam, że sam też się staram w temacie orientować, żeby całkiem takim mega laikiem nie być. Pewnie robię to dość powoli, bo i czasu niewiele, ale ostatnio np trafiłem na mailowy kursiak pozycjonowania (lexy - to chyba ksywka autorki czy coś: http://www.lexy.com.pl/blog/mailowy-kurs-pozycjonowania ), i się wdrażam - na razie przeczytałem od dechy do dechy no i wiele zdziwień było... Cóż, człowiek uczy się całe życie:) Polecam P.S Ćwiczenia w praktyce zapowiadają się owocnie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szary_Polak 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2012 Kursik pozycjonowania coś jak jazda na wrotkach zamiast na motorze? Nie dziękuję, lepiej zlecić pozycjonowanie komuś kto się na tym zna. Takie pozycjonowanie to nie zabawa i nie trwa 1 dzień tylko czasem pół roku, więc samemu to sobie można np. zrobić kawę a nie wypozycjonować stronę. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnoMaciek 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2012 Kursik pozycjonowania coś jak jazda na wrotkach zamiast na motorze? Nie dziękuję, lepiej zlecić pozycjonowanie komuś kto się na tym zna... Heh, nie przeczytałeś pierwszej linijki:) Ja zlecam pozycjonowanie firmie, ale chce też sam być w temacie - nawet jeśli nieco mniej "fachowo", to wychodzę z załozenia, że dobrze jest trochę się znać na rzeczach, które się zleca innym. Cale życie się uczymy, a im więcej wiesz, tym lepiej :mellow: Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia28 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2012 Maciek - bardzo dobre podejście, im więcej wiesz, tym więcej możesz wymagać od firmy, która wykonuje dla Ciebie pozycjonowanie, poza tym tyle się teraz o tym mówi, a mało kto wie na czym sprawa polega. U nas też jest wynajęta firma pozycjonerska, która najpierw zrobiła nam audyt strony, troche pozmieniali w kodzie i podobno jest lepiej :), oni zajmują się http://bizzit.pl/ też - to nowa rzecz, chwalą się tym bardzo :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnoMaciek 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2012 Promocja własnej firmy niekiedy przypomina walkę na ringu. Trzeba ciężko pracować przed konfrontacją z przeciwnikiem i być czujnym w czasie pojedynku. A czasem wręcz trzeba się kopać z przysłowiowym koniem po pysku... :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZeroNudy 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2013 Niestety z tematem pozycjonowania na początku roku również nie jest lekko. Jak ktoś dobrze powiedział wyżej...zatrudnienie firmy pozycjonerskiej nie gwarantuje niczego. Tym bardziej że stronka również może poszybować nie wiadomo gdzie.. Można się o tym przekonać czytając forum ( wiecie jakie ;) ). To moje zdanie. Każdy zrobi - jak chce. I wiadomo jedno: G chce również zarobić ( Adwords ) ________________________________ [link usunięty] to podstawa naszego działania Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ernest 0 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2013 Jeżeli chciałbyś sie dowiedzieć czegoś więcej o pozycjonowaniui to polecam: http://www.aposeo.com.pl - na którym jest wiele ciekawych artykułów z branży. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karski1 0 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2013 Pozycjonowanie każde, ale robione umiejętnie jest dobre. Mówię Wam, trzeba tylko umieć odpowiednio zadbać o linkowanie, profile linków przychodzących, a sukces gwarantowany ;) ------------------- Pozdrawiam, Adam http://www.muzyka-wesele.pl/ Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koniczyna 0 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2013 Najlepiej chyba zatrudnić firmę, która jest polecana na rynku, która się wybiła i jest o niej głośno, bo wtedy wiadomo, że nasza strona trafi w dobre ręce. Czasem dobrze jest wydać trochę więcej i mieć gwarancję wysokiej jakości usług. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZeroNudy 0 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2013 Może i tak. Wszystko zależy. W niejednym wypadku wystarczy systematyka i godzina dziennie. Zależy od fraz. ___________________________________________________ Specjaliści w organizacji [link usunięty] . Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aspire 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2013 Najlepiej chyba zatrudnić firmę, która jest polecana na rynku, która się wybiła i jest o niej głośno, bo wtedy wiadomo, że nasza strona trafi w dobre ręce. Czasem dobrze jest wydać trochę więcej i mieć gwarancję wysokiej jakości usług. U nas w firmie staramy się poza bieżącą pracą samodzielnie dbać o fanpage, ale inne działania to już zlecamy na zewnątrz, bo zwyczajnie nie mamy na to czasu! No i chyba jednak lepiej, żeby skuteczne działania oddać w ręce ludziom, którzy się na tym znają. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ocenka 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2013 Kolega wyżej ma racje. Najlepiej jest to zlecić firme która zajmie się zaprojektowaniem strony a później jej pozycjonowaniem. Dobrą ofertę pod tym względem ma http://visualteam.pl z Warszawy. Podchodzą do tematu w profesjonalny sposób i co ważne - szybko osiągają wysokie pozycje w wyszukiwarce. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
von_odeto 0 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2013 Ja zleciłem pozycjonowanie firmie zewnętrznej. Wybrałem firmę z mojego miasta i póki co nie żałuję. Pozycjonuje mnie Aweo, tylko na frazy lokalne. Mam wyniki i to mnie satysfakcjonuje. Sam bym się za to nie zabrał więc w sumie dobrze, że to na tyle popularna sprawa, że można przebierać w ofertach agencji. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eigen-bedrijf 0 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2013 Zakupów grupowych unikam, odkąd wiem jaką prowizje biorą groupon i tym podobne firmy. Przeważnie jest to 50%, czasami mniej. Widziałam oferty wykonania strony za 100zł czyli faktycznie za 50zł. Mówicie ze 199zł za pozycjonowania roczne to mało, a co powiecie o 95zł? Trudno mi uwierzyć, ze ktoś za 95zł będzie siedział nad moją stroną choćby tylko w sumie miesiąc, dopasowywał słowa kluczowe, poprawiał tagi, wstawiał linki. Jeśli ktoś wziąłby za sam audyt i dobór słów kluczowych 100zł to by mnie nie dziwiło. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
von_odeto 0 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2013 Zakupów grupowych unikam, odkąd wiem jaką prowizje biorą groupon i tym podobne firmy. Przeważnie jest to 50%, czasami mniej. Widziałam oferty wykonania strony za 100zł czyli defakto za 50zł. Mówicie ze 199zł za pozycjonowania roczne to mało, a co powiecie o 95zł? Trudno mi uwierzyć, ze ktoś za 95zł będzie siedział nad moją stroną choćby tylko w sumie miesiąć, dopasowywał słowa kluczowe, poprawiał tagi, wstawiał linki. Jeśli ktoś wziołby za sam audyt i dobór słów kluczowych 100zł to by mnie nie dziwiło. Mądre słowa, tylko w naszym biednym kraju panuje przekonanie, że im taniej tym korzystniej. 199 złotych to czasem cena jednego słowa kluczowego za miesięczne pozycjonowanie. Trudno mi sobie wyobrazić, co mozna zrobić za 95 złotych na rok. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach