2BE.PL 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2012 Wystarczy aktywować jedno z kont hostingowych, aby w pakiecie otrzymać domenę internetową oraz profesjonalną kampanię linków sponsorowanych w wyszukiwarce Google. 1. Wybierz dowolne konto hostingowe w 2BE.PL - już od 99 zł netto 2. Zarejestruj domenę .pl lub .com.pl - pierwszy rok całkiem za darmo 3. Skorzystaj z reklamy AdWords - budżet 299 zł, obsługa kampanii gratis Promocja trwa tylko do niedzieli 2 września 2012! Więcej szczegółów i regulamin promocji można znaleźć na stronie [link usunięty] . [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maja89 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2013 Ja i tak najbardziej polecam hosting od [link usunięty] ;] Za niecałe czterdziesci zlotych mam dostęp do ich usług przez caly rok + mozliwosc zamowienia strony internetowej za darmo! Prawda, że warto? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fooosy 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2013 Fajny motyw z kamerką na stronie :-) Dobre ceny widziałem też w Altblue, mają konta hostingowe od 25 zł za rok i specjalne konta SEO dla pozycjonerów. [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach