AnoMaciek 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2012 Brat planuje w firmie wdrożenie monitoringu aut z gps (navifleet) (tu strona: http://www.navifleet.pl/ ) i tu pojawiają się moje pytania: czy ktoś korzystał z tej firmy? jak się sprawdza w praktyce? czy kontrola czasu pracy pracowników przebiega w takich systemach sprawnie, czy mamy się nastawiać na jakieś komplikacje? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mrowka 0 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2012 czy kontrola czasu pracy pracowników przebiega w takich systemach sprawnie Na pewno jest to metoda ciekawa i pozwala skutecznie monitorować pracowników, jednakże nigdy nie da 100% gwarancji, że wszystko jest ok. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jasama 0 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2013 Ja polecam [link usunięty] szczególnie tą ofertę z sonda paliwową. W praktycze duża oszczędność, protestów ze strony pracowników nie było, przynajmniej głośnych :) Mamy teraz kontrolę, gdzie jadą, jak długo itp. Na tej stronie znajdziesz też materiały video, wszystko jest tam świetnie pokazane. Firma PetSoft ma najniżesze ceny na rynku. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tadeusz Dąbek 0 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2013 ma ktoś wiedzę na temat firmy? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
optimusnaczelny 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2013 Zobacz sobie ten http://www.finder.pl/. Firma ta jest branżowym liderem. Z jej usług korzysta około 2tys firm. Jakość usług też na dobrym poziomie. Co jak co ale jeżeli masz firmę transportową system ten zwróci Ci się bardzo szybko. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malami000 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2013 Ja osobiście polecam [link usunięty] Mają bardzo zaawansowane platformy lokalizacyjne, które dają wiele ciekawych możliwość (np możliwość sprawdzenie danych o pojeździe nawet sprzed miesiąca czy kontrola pojazdów z telefonu albo tabletu co daje dużą wygodę ) . Najlepiej sprawdzić sobie ich oferte na stronie, można tam znaleźć wszystkie niezbędne informacje. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
charlotte1991 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2013 Ja korzystam z monitoringu polskiej firmy PetSoft. Na ich tmat mogę powiedzieć wiele dobrych rzeczy. Urządzenia działają szybko i sprawnie. W razie awarii roblem zostaje rozwiązany w ciągu jedngo dnia. Ogólnie jestem zadowolona. Kosztował 399zł w tym są pełne roczne koszty. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DarekO 0 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2013 Pet Soft ? brzmi jak oprogramowanie dla zwierząt :) może to lokalizatory dla psów ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mira_s 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2017 Ja akurat kilka miesięcy temu zacząłem korzystać z usług firmy Transmobil i jak na razie nie ma żadnych kłopot. Wszystko działa sprawnie, tak jak trzeba. Monitoring GPS zmienił funkcjonowanie mojej firmy na lepsze. Polecam skorzystać, na pewno nie pożałujesz. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darion 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2018 W moim wypadku świetnym pomysłem na kontrolowanie pracowników terenowych okazała się aplikacją, którą znalazłem na http://www.facilitime.pl Aplikacja ta znacząco pomaga w kontrolowaniu pracowników terenowych i poprawia ich wydajność. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniaq2 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2018 Niestety nie możemy w pełni zaufac naszym pracownikom dlatego dobrze jest zamontowac monitoring gps w samochodach. Dobrze wiedzieć gdzie znajduje się nasz samochód i ile tak naprawde musimy wydawać na paliwo. Wystarczy zerknąc tutaj https://www.gannet.pl/korzysci/korzysci-stosowania-ganfleet/ jakie sa korzyści z tego typu rozwiązan. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotron 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2018 Ja jestem zdania, że najlepiej stawiać jednak na sprawdzone rozwiązania, które również są chwalone przez użytkowników bo dla nas najważniejsze jest sprawne i dokładnie działanie w dłuższej perspektywie czasu. My odkąd zwiększyliśmy ilość nowych busów to postawiliśmy na system Flotman który jest moim zdaniem warty polecenia. Mamy pełną kontrolę i pewność, gdzie znajdują się dane auta oraz czy pracownicy nie używają ich do celów prywatnych. Do tego zdecydowaliśmy się także wprowadzić opcję eco-drving dla przedstawicieli, ponieważ wielu z nich było wcześniej można powiedzieć, że w kilku przypadkach wręcz "piratami drogowymi". Natomiast dzięki tej opcji też auta są w lepszym stanie i zmalało zużycie paliwa. Co w firmie transportowej jest bardzo ważne tym bardziej że teraz ceny za ten surowiec są naprawdę wysokie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrew_wojownik 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2018 Na pewno przy duzej flocie samochodów warto zadbać o tracking gps i ogólny podgląd co pracownicy robią z samochodami, zwłaszcza patrząc na to co dzieje się na drogach... Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RobertF 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2018 GPS Monitorng jest kluczowy w biznesie transportowym, bo pozwala nie tylko zadbać o auta, ale też optymalizować koszty i zwiększać przychody i bezpieczeństwo pracowników. Osobiście uważam, że jedną z najlepszych ofert ma Konslanet, który oferuje naprawdę nowoczesne rozwiązania. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marika44 0 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2018 Również zastanawiam się nad taką opcją, ponieważ wydaje mi się najbardziej opłacalna. Mam w firmie 3 samochody i od razu zamontuję w nich system GPS. Upatrzyłam sobie nawet już ten od Transmobil. Dlaczego? Można korzystać z niego przez 24h, mamy wgląd na wszystko, wiemy, jaki jest stan paliwa itd. Zainteresujcie się ofertą. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotron 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2019 Również jestem zdecydowanym zwolennikiem wyboru systemu do monitoringu GPS jak Flotman dzięki któremu również możesz mieć kontrolę np. nad eco-driving dzięki czemu auto jest odpowiednio eksploatowane i nie generuje dużych kosztów na zużycie paliwa, ale również serwisów. Warto zajrzeć na ich stronę i dokładnie poznać całą ofertę bo naprawdę robią kawał świetnej roboty. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dagmara1985Lady 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2019 Tez jestem za takim monitoringiem Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Salami 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2019 Myślę że jest to rozwiazania idealne dla każdego biznesu. My w firmie zastosowaliśmy systemy od TransMobil i jesteśmy pozytywnie zaskoczeni efektami jakie zapewniają, Naprawdę solidna opcja dla wymagających. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justka12 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2019 U męża w firmie stosują monitoring od TransMobil i są bardzo zadowoleni. Myślę, że warto rozważyć tego rodzaju opcję w każdej firmie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anitka21 0 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2019 bardzo fajne opcje oferują goście z TransMobil, jedynym minusem jest długość oczekiwania - ale warto bo jakość jest naprawdę super Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frea 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2020 Najlepszym rozwiązaniem jest zgłoszenie się do firmy ochroniarskiej, która zajmuje się monitoringiem GPS. Jeżeli mieszkacie w okolicach Trójmiasta to zgłoście się do http://gabor-security.pl/oferta/gps Na nich można w pełni polegać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rickard 0 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2020 U siebie w firmie od jakiegoś czasu korzystam z usług FleetHouse, polecam się zaznajomić z ich funkcjonalnościami: [link usunięty] . Nowe rozwiązania zdecydowanie sprzyjają kontroli kierowców oraz oszczędzaniu pieniędzy. Osobiście najbardziej cenię sobie możliwość analizy stylu jazdy moich kierowców, działania w tym kierunku odbiły się pozytywnie na budżecie firmy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach