ernest 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2013 Szukam osoby, osób lub firmy tłumaczeniowej z którą mógłbym podjąć dłuższą współpracę. Prace obejmowałyby tłumaczenia tekstów na strony intenretowe, reklamy, ulotki promocyjne itd. Tłumaczenia obejmowałby różne języki: angielski, niemiecki, francuzki czy hiszpański. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ocenka 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2013 Myślę że najkorzystniejszą z Twojego punktu widzenia opcją będzie skorzystanie z usług Biura Tłumaczeń Translax. Sama wielokrotnie korzystałam z ich usług o podobnym charakterze. Zobacz sam w ilu językach się specjalizują: http://translax.eu/pl-PL/tlumaczenia/tlumaczeniapisemne do tego są szybcy a to w branży IT jest bardzo ważne, bo projekty nie lubią zwłoki. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maupiatka 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2013 Też uważam, że najlepsze byłoby podjęcie współpracy z jakimś biurem tłumaczeń - choć nie mam tu żadnego konkretnego na myśli. Teoretycznie można spróbować z jakimś studentem/absolwentem filologii obcej, ale wtedy zna on jeden, góra dwa języki, a w takim biurze tłumaczeń zwykle mają dość bogatą ofertę pod tym względem. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blue 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2013 Szukam osoby, osób lub firmy tłumaczeniowej z którą mógłbym podjąć dłuższą współpracę. Prace obejmowałyby tłumaczenia tekstów na strony intenretowe, reklamy, ulotki promocyjne itd. Tłumaczenia obejmowałby różne języki: angielski, niemiecki, francuzki czy hiszpański. Taką osobę lub firmę znajdziesz na http://www.e-tlumacze.net/ Z tego co się orientuję to tam można znależć oferty tłumaczy, lub firm zajmujących się tłumaczeniami. Można wpisać w wyszukiwarce na jakich tłumaczeniach Tobie zależy, wyszukać i ustalić indywidualne warunki wspólpracy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nick Daniel's 0 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2013 proszę o namiar, wiadomość prywatną Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
optimusnaczelny 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2013 Jeśłi mogę doradzi to dobre http://pl-en.pl/ znajdziecie tutaj - korzystam z niego dość często ponieważ pracuję w międzynarodowej firmie, gdzie istnieje konieczność częstego tłumaczenia tekstów technicznych i jestem bardzo zadowolony. Wszystkie tłumaczenia przygotowane starannie i na najwyższym poziomie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blue 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2013 Moim zdaniem najbardziej korzystne będzie podjęcie współpracy z profesjonalnym biurem tłumaczeń http://www.mtlumaczenia.pl/ Biuro cieszące się renomą i uznaniem klientów od 56 lat. Tłumaczą wszelkiego rodzaju teksty na wszystkie języki europejskie - więc angielski, niemiecki, francuski czy hiszpański nie bedzie żadnym problemem. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
optimusnaczelny 0 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2014 Biura tłumaczeń posiadają zwykle bardzo elastyczną oferte. Poza tym dla swoich stałych klientów oferują pakiety promocyjne. Kolejan zaleta korzystania z biura tłumaczeń to wysoka jakość pracy oraz szybkie terminy realizacji. Dlatego cenię sobie współpracę z http://www.logos-tlumaczenia.pl/ Minusem mogą być wyższe koszta, ale firmy mogą odliczyć VAT i dochodowy - więc ostatecznie i tak to się opłaci. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izy123 0 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2014 A nie pomyślałeś żeby poszukać wśród studentów tych języków ,co prawda więcej zachodu ale może i warto ze względów finansowych. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przemek98 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2014 Może w śród studentów nie głupi pomysł tylko zawsze jest obawa czy się dobrze wywiążą. Nie kiedy lepiej trochę więcej zapłacić i mieć pewność że dobrze wykonają swoją robotę. Jeśli chodzi o sprawdzoną firmę to ja korzystam z tej [link usunięty] Nigdy mnie nie zawiedli, tłumaczą na wiele języków a więc na pewno nie będzie z tym problemu. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowy.sacz 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2014 Jeżeli poszukujesz sprawdzonego [link usunięty] to proponuję biuro tłumaczeń Diuna. Profesjonalni tłumacze jak i również dokumenty przetłumaczone na doskonałym poziomie. O wysokiej pozycji w rankingach świadczy to, że klientami są wyróżniające przedsiębiorstwa, a także ministerstwa. Proponują tłumaczenia specjalistyczne oraz oferują zmiany stylistyczne materiałów, dbając w ten sposób nie tylko o treść, ale dodatkowo o formę. Gorąco zalecam to biuro, ponieważ jak wyjeżdżałem za granicę to przetłumaczyłem niedrogo świadectwa oraz dokumenty do pracy - Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
modny 0 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2014 Nie wiem czemu, ale ja nigdy partnerów biznesowych nie dobieram przez internet. Zawsze preferuje osobiste spotkania. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klara 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2015 Nie wiem czemu, ale ja nigdy partnerów biznesowych nie dobieram przez internet. Zawsze preferuje osobiste spotkania. Powiem Ci, że jeśli masz namiary na sprawdzone, doświadczone biuro to niczego nie musisz sie obawiać. W firmie od jakiegoś czasu korzystamy właśnie z usług biura tłumaczeń i jesteśmy zadowoleni. Tańszą opcją jest korzystanie z usług freelancerów ale w sumie nigdy nie wiesz na kogo trafisz ( może akurat na studenta, który dopiero przyucza się do zawodu :) ). Współpracujemy z tym biurem: http://pl-en.pl/ . Jest to biuro tłumaczeń z bardzo dużym doświadczeniem. Wszystko tłumaczenia zawsze mieliśmy na czas, wykonane na wysokim poziomie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzesiek2_2 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2015 My w firmie również współpracujemy z biurem tłumaczeń ( [link usunięty] ) i naszym zdaniem Studenci owszem są mniej kosztowni ale nie zawsze idzie to w parze z jakością tłumaczenia. A chcąc konkurować na rynku zagranicznym niestety nie możemy pozwolić sobie na żaden błąd w tekstach zwłaszcza promocyjnych. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matia 0 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2016 Jeśli chodzi o tłumaczenia z języka hiszpańskiego, to warto zerknąć tutaj http://wojcik-tlumacz.pl/pl/. Kancelaria Naukowo-Biznesowa dr Łukasz Wójcik oferuje tłumaczenia przysięgłe i zwykłe (ustne i pisemne). Z tego co się orientuję, to współpracują również z firmami. Specjalizują się w wielu dziedzinach. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieruchomosci@ukr.net 0 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2017 Ukraina. Produkcja, montaz domow z bali, wiat drewnianych, garazy, sauny, altanek, roznych konstrukcji z drzewa Oferta współpracy: Ukraiński producent domków drewnianych.Oferuję współpracę w zakresie produkcji i montażu domów pod klucz z bali profilowanych cylindrycznych oraz z bali toczonych.Zajmujemy się również produkcją wiat drewnianych, garaży, sauny, altanek oraz różnych konstrukcji drewnianych z drzewa iglastego. O nas: Domy z drewna to rodzinna firma z dlugoletnią tradycją.Pracujemy z poszanowaniem dla środowiska,tworząc wspaniałe konstrukcje drewniane zgodnie z oczekiwaniami naszych klientów.Przywiązujemy ogromną wagę do jakości i zadowolenia naszych inwestorów. W czym jesteśmy najlepsi? Największym naszym atutem jest wysoka jakość na którą nieustannie stawiamy.Drewno pozyskujemy z przepięknych lasów Siwerskich,które są odpowiednio zarządzane.Każda belka jest poddawana obróbce, odpowiednio selekcjonowana,dzięki temu nadajemy naszym produktom właściwą klasę wytrzymałościową. W załączeniu podsyłamy kilka przykładowych realizacji naszej firmy. Serdecznie zapraszamy do kontaktu oraz współpracy. Telefon: +380505806241 (polsk.), E-mail: mailto:nieruchomosci@ukr.net Skype:IgorKijow Z poważaniem Igor Woropai Europart,ul.O.Teligi 21,lok.24 Kijow 04060 Ukraina Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mawers 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2018 Ja ostatnio korzystałem z tłumaczeń [link usunięty] Zawsze wykonane terminowo i profesjonalnie. Nie miałem żadnych zastrzeżeń. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorota.Ostaszewska 0 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2018 Ja kiedyś korzystałam z takiego biura i znalazłam takie biuro tłumaczeń z internetu i nawet bardzo dobrze na tym wyszłam. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morgom 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2019 Co do języka hiszpańskiego to ja od siebie mogę wam polecić http://www.espanol.pl/ Jest to bardzo dobry tłumacz przysięgły języka hiszpańskiego, który ma swoje biuro w Warszawie. Tłumacz ten nie map problemów z tłumaczeniem dokumentów oraz tłumaczeniem na żywo podczas konferencji i spotkań biznesowych. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mr Billy 0 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2019 Czy potrzebujesz pożyczki na lepsze życie? Oferujemy wszelkiego rodzaju pożyczek, jeśli jesteś zainteresowany pomocy finansowej napisz do nas więcej szczegółów za pośrednictwem poczty elektronicznej: bj6325221@gmail.com Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frea 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2020 Jeżeli mieszkacie w Warszawie i rozglądacie się za sprawdzonym biurem tłumaczeń, na którym można polegać to polecam wam skontaktować się z http://alkon24.pl/ Moja firma od dawna z nimi współpracuje i mogę powiedzieć że zawsze podchodzą profesjonalnie do wykonywanej pracy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach