owidiusz 0 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2013 Czy prowadząc interesy z zagranicznymi kontrahentami, zdarzyło Wam się korzystać z usług kantorów internetowych? Jeśli tak, to jakich? I jak oceniacie tego rodzaju rozwiązanie? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dante88 0 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2013 Czy prowadząc interesy z zagranicznymi kontrahentami, zdarzyło Wam się korzystać z usług kantorów internetowych? Jeśli tak, to jakich? I jak oceniacie tego rodzaju rozwiązanie? Niestety ja samn igdy z takowych nie korzystałe, natomiast mój ojciec tak, był zadowolony mówiąc ktrótko, nie wszyedł na tym najgorzej Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RobertW 0 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2014 To jest bardzo dobre rozwiązanie, na którym można sporo zaoszczędzić i nie trzeba latać z gotówka do kantoru. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WeWa 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2014 Ja też myślałam nad tym rozwiązaniem, i tak już trochę szukałam w internecie - tu opinie są bardzo dobre: [link usunięty] Myślę, że warto spróbować :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blednik 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2014 Ja też myślałam nad tym rozwiązaniem, i tak już trochę szukałam w internecie - tu opinie są bardzo dobre: http://poradnik.wfirma.pl/-kantory-internetowe-oszczednosc-czasu-i-pieniedzy Myślę, że warto spróbować :) Wymieniałem 6 tys euro na PLN. W internetowym kantorze wyliczyli ciut mi mniej niż 2400 zł. Pojechałem do normalnego dużego kantoru i dali 25020 zł. Kantor Aliora banku też jest drogi. Potem zamieniałem s powrotem i dokładnie ten sam kurs trafiłem (po 2 miesiącach, euro spadło ciut). W internetowym stracił bym w sumie na całej operacji ponad 2000 zł :) W pupkę sobie wsadźcie te internetowe. Do normalnego kantoru trzeba iść i powiedzieć, jaka cena w kantorze byłą to dadzą o jeden grosz mniej lub więcej na korzyść. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesola 0 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2015 ja właśnie się zastanawiam na ile bezpieczne są takie wirtualne kantory? ktoś ma jakieś doświadczenie? chętnie bym podjęła współprace z jakimś kantorem ale szukam czegoś bezpiecznego i sprawdzonego. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kubkowa 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2015 ja korzystam z uwług kantoru [link usunięty] i jestem zadowolona. I uważam, że jeśli kantor jest sprawdzony to wymiana walut online jest bezpieczniejsza niż stacjonarnie, zwłaszcza jesli mówimy o dużych kwotach Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antoni788 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2015 nigdy nie wierzylem w takie e-kantory, jakos nie wydaja mi sie wiarygodne. Lepiej skorzystac z uslug banku Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hi-fi 0 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2015 Moim zdaniem to świetny sposób na wymianę pieniędzy. Zwłaszcza, jeśli ktoś nie ma czasu na chodzenie po mieście i szukanie zwykłego kantoru. Do tego dochodzą jeszcze korzystniejsze kursy i różne dodatkowe udogodnienia. Tylko trzeba wybierać sprawdzone kantory. Np. tutaj: ergokantor.pl można śmiało wymieniać pieniądze nie obawiając się o bezpieczeństwo transakcji. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
irena29 0 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2015 Spotkaliście się może z takim miejscem - http://www.lodz-lombard.pl/? czy dla biznesu to dobra lokata? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach