izaxbel 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2018 Dnia 28.12.2017 o 18:14, lunka napisał: A może zamiast zwykłego zegarka to smartwatch? W Teletorium mają całkiem fajne modele ;) No jeśli ktoś interesuje się sportem i np biega to myślę, że to będzie trafiony prezent Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zestumilowegolasu 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2018 Tylko w takim przypadku, ale ogólnie sam zegarek na prezent jak najbardziej. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maritta 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2018 Nigdy nie mogę pojąć, o co chodzi z tą ludowa "mundorścią" by nie dawać zegarków na urodziny, że to niby czas do śmierci odliczają.... :D Jak ktoś miałby mi podarowac elegancki zegarek, to prosze bardzo. Prezent jak każdy inny. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gormar 0 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2018 Dnia 28.12.2017 o 18:14, lunka napisał: A może zamiast zwykłego zegarka to smartwatch? W Teletorium mają całkiem fajne modele ;) Smartwatche to też całkiem fajne gadżety, wielu osobom się spodobają jako prezent. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek90 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2018 Jeśli szukasz naprawdę eleganckiego i ekskluzywnego zegarka na prezent to zajrzyj na stronkę https://classicwatch.com.pl/. Maja ogromny wybór, są liderem w dystrybucji szwajcarskich zegarków. Znają się na rzeczy i z przyjemnościa tez wam podpowiedza jaki model najlepiej wybrać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ernest 0 Zgłoś post Napisano 4 Lipiec Polecam przejrzeć sobie zegarki sportowe w sklepie sferis https://www.sferis.pl/zegarki-sportowe-3776 Obecnie sklep ma na nie dobre promocje. Dobry zegarek powinien posiadać funkcję aktywności dobowej, a więc dzięki swym czujnikom powinien monitorować, takie parametry jak: pokonane kroki, przebyty dystans czy spalone kalorie. Zerknijcie sobie szczególnie na firmę Garmin, wygladają całkiem nieźle na nadgarstku, Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hieronim332 0 Zgłoś post Napisano 4 Lipiec Z tego co kiedyś słyszałem, to nie do końca powinno się kupować komuś zegarek. Nie wiem skąd wziął się ten przesąd, ale tak czy inaczej uważam, że dużo bardziej uniwersalnym prezentem są kosmetyki. Ja np. kupując ostatnio prezent dla swojej dziewczyny, wszedłem na stronę - https://www.ezebra.pl/pl/producers/calvin-klein-1383581290.html gdzie znalazłem bardzo atrakcyjną ofertę na różnego rodzaju kosmetyki czy perfumy. Z racji, że mieszkamy ze sobą już trochę czasu, to nie miałem problemu, żeby wybrać interesujące mnie produkty. Myślę, że ty również powinieneś rozeznać się w ofercie kosmetyków na tej stronie, bo z pewnością znajdziesz ciekawy pomysł na prezent. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matuszewski 0 Zgłoś post Napisano 25 Wrzesień Może nawet nie zegarek, a smartwatch. Polecam wejść na stronę Garett (polska firma) i zobaczyć ofertę. Każdy coś dla siebie znajdzie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figlezes99 0 Zgłoś post Napisano 21 Październik Dnia 25.09.2019 o 09:54, matuszewski napisał: Może nawet nie zegarek, a smartwatch. Polecam wejść na stronę Garett (polska firma) i zobaczyć ofertę. Każdy coś dla siebie znajdzie Mają fajne dobrze wykonane męskie smarty, osobiście mam Garett Sport 17 od jakiegoś czasu i sprawuje się bardzo fajnie. Jest wygodny, nie psuje się, ma sporo przydatnych fnkcji Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomekmarzec 0 Zgłoś post Napisano 24 Październik I to polski producent to też dla mnie ważne. Zegarki wykonane solidnie, ze sporą ilością funkcji. Jak dla mnie co popatrzyłem to mają naprawdę bardzo dobre parametry Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czersky102 0 Zgłoś post Napisano 3 Listopad Jak Garett się sprawuje w trakcie intensywnego użytku na dworze? Zastanawiam się nad jakimś fajnym modelem Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kruszyna 0 Zgłoś post Napisano 5 Listopad Ja myślę, że zegarek to dobry i bezpieczny pomysł na prezent. Na pewno jest uniwersalny, to bez dwóch zdań. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figlezes99 0 Zgłoś post Napisano 7 godzin temu Dnia 3.11.2019 o 14:42, czersky102 napisał: Jak Garett się sprawuje w trakcie intensywnego użytku na dworze? Zastanawiam się nad jakimś fajnym modelem Dla mnie to są bardzo fajne smartwatche i opaski, więc przy normalnym użytkowaniu na dworze po prostu nie powinno być żadnego problemu. Co do modelów to się nie wypowiadam, bo każdy potrzebuje czego innego Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach