handlara 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2014 W wielu miejscach widziałam, że pracownicy sklepu czy innej firmy noszą koszulki z nadrukowanym logo przedsiębiorstwa. Myślicie, że to dobry pomysł i warto zainwestować w takie koszulki? Wyszukałam już nawet firmę, która zajmuje się wykonywaniem takich koszulek: http://koszulkowygenerator.pl/ - właściwie wszystko może być wykonane według autorskiego projektu. Kupowaliście już takie koszulki? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zestumilowegolasu 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2014 Jakoś nie jestem za noszeniem takich koszulek w pracy. Zabijają indywidualność pracownika. Za to szef może rozdać je pracownikom i jeżeli chcą mogą je oni nosić poza firmą, wtedy czemu nie? Ale takie noszenie firmowych rzeczy z przymusu w godzinach pracy jakoś zbytnio do mnie nie przemawia. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martaew 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2014 Zawsze warto muszą tylko dobrze wyglądać żeby każdy nosił je z chęcią a nie z zażenowaniem . ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamila 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2015 Ja uważam, że to jest bardzo dobry pomysł z tym że dla sklepów czy przedsiębiorstw które odwiedzane są przez wielu ludzi - żeby odróżnić pracownika od cywila ;) nie raz miałam sytuację, gdzie zostałam pomylona z personelem tylko dlatego że nie miałam przy sobie torebki :D w korporacjach gdzie są "sami swoi" nie narzucałabym pracownikom ubioru. A wracając do koszulek to takie do zamówienia z dowolnym nadrukiem widziałam na stronie [link usunięty] w ofercie są także kolorowe :D Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koniczyna 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2015 W niektórych miejscach rzeczywiście sprawdza się to bardzo dobrze. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smierson 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2015 Jeżeli koszulki są z dobrego materiału to jest to dobra reklama firmy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klara 0 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2016 Warto. W mojej firmie wszyscy pracownicy noszą koszulki z logo. Jest to lepsza wizytówka firmy bo klient ma wrażenie,ze ma do czynienia z kimś profesjonalnym. Jakiś czas temu zamawiałam kolejną partię koszulek. Część dla pracowników a część w ramach promocyjnych prezentów dla stałych klientów. Kupowałam koszulki wykonane metodą sitodruku, konkretnie tutaj; http://www.reflect.pl/sitodruk.html Jakość wykonania jest bardzo dobra, koszulki są porządne. Jednoczesnie cena jednej koszulki przy takim większym zamówieniu nie jest wysoka. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiusz 0 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2016 Dokładnie, koszulki z firmowymi nadrukami to genialna reklama i firmy i jej profesjonalizmu zarazem. Warto sprawdzić ofertę takich koszulek tutaj [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wierzba 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2016 Wszystko chyba zależy od tego jaka to branża. Gdy są tu sklepy to pewnie jest to potrzebne, żeby klienci wiedzieli kto jest pracownikiem, ale w innych branżach, raczej nie jest to zbyt dobry pomysł. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MisterM 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2016 Pewnie, że dobry pomysł. Firmy mające spójny wizerunek moim zdaniem dużo lepiej są postrzegane. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matia 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2016 Jakość koszulki z logo nie bardzo mi się podobają. Jest to dobry gadżet dla klientów, ale niekoniecznie trzeba w nie ubierać pracowników. Myślę, że coś takiego świetnie się sprawdzi: Dzięki temu wprowadzimy do firmy trochę humoru. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiako007 0 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2017 Fajny wzór coś podobnego w grafikach widziałem tutaj [link usunięty] Ogólnie fajny mają tam konfigurator można wybrać sobie własny wzór i stworzyć taką oryginalna koszulkę. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zestumilowegolasu 0 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2017 Ale super logo! Co za genialna myśl;-)) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
easley 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2017 Uważam, że firmowe koszulki [link usunięty] to dobra forma promocji działalności. Ubierajac swoich pracowników w takie koszulki, pozwalasz swoim klientom na łatwiejsze znalezienie osoby mogącej udzielić informację. Koszulka może pełnić rolę mobilnej i taniej reklamy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morgom 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2018 Firmowe ubrania z naszywkami są dobrą formą reklamy i podnoszą renomę firmy. Jeżeli poszukujecie firmy, która wykonuje takie naszywki to polecam wam zgłosić się do http://www.imarsc.pl Wykonują swoją pracę szybko, solidnie i dokładnie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ursam 0 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2018 O tym czy warto przeczytasz w artykule http://www.otoli.pl/warto-inwestowac-w-koszulki-firmowe/ warto go przeanalizować, by być pewnemu czy są one potrzebne w Twojej firmie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sam87 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2018 Wiele firm decyduje się na wykonanie takich koszulek. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elżbieta2 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2018 To zależy, gdzie te koszulki trzeba nosić. W markecie to rozumiem. Ale nic na siłę, ponieważ zabijają one indywidualność. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolminek 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2018 Takie koszulki, to część identyfikacji wizualnej. Pomagają pracownikom synchronizować się z firmą i wysyłają do klienta komunikat o spójności firmy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elbar 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2018 Jeśli będą ładne i wykonane z dobrej jakości materiałów, to pracownicy będą w nich chodzić (wiem z doświadczenia ;)) Warto! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ellena 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2018 Ta koszulka z napisem"Jestem w pracy a nie na wyścigach" to coś, co powinno stanowić motto w każdej firmie! Jak dla mnie świetny pomysł! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bob 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2018 Podobno to niezły hit. Wiem, że interes się nieźle kręci Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caterina 0 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2018 No cóż. Może warto spojrzeć na problem również z punktu widzenia pracownika? Oczywiście bardzo dużo zależy od tego, jaki biznes prowadzimy i czasami nie ma wyjścia niż wprowadzenie jakiegoś uniformu czy dress code'u. Ale jeszcze ze swoich studenckich czasów i pracy w różnych sklepach pamiętam, że pracownicy po prostu nie cierpią zakładać firmowych koszulek (zwłaszcza dziewczyny). Każdy chce ubrać się po swojemu i tak, żeby było mu po prostu wygodnie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katarzyna.janiszewska93 0 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2018 Firmowe koszulki to fajny pomysł, pod warunkiem że najpierw się uzgodni to z pracownikami. Każdy w pracy by chciał mieć jakieś [link usunięty] czy coś w tym stylu :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kandar 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2018 Firmowe koszulki to bardzo dobry pomysł. Pracownicy nosząc takie koszulki reklamują swoją firmę podczas pracy. Polecam wam zgłosić się do firmy http://www.embroidery-haft.pl Zajmują się wykonywaniem emblematów i naszywek na koszulki. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach