navigator45 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2014 szukam wydajnego laptopa dla gracza, czyli mnie, jaki sprzęt polecacie? na co zwrócić uwagę podczas kupowania? z góry dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RobertW 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2014 Zobacz sobie jakie są wymagania różnych gier i porównaj sobie z tym jaki komputer zamierzasz kupić. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zestumilowegolasu 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2014 Poprzeglądaj rankingi w sieci - na pewno znajdziesz coś odpowiedniego. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filip2 0 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2014 ACERY są tanie ale chyba szybko się psują w serwisach same acery w naprawie:D. Może jakaś Toshiba Lenovo lub Hp Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blue 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2014 Poprzeglądaj rankingi w sieci - na pewno znajdziesz coś odpowiedniego. Polecam bardzo czytelny na bieżąco aktualizowany Ranking najlepszych laptopów http://www.wybieramlaptopa.pl/ranking-najlepszych-laptopow Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lancelot 0 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2014 a jaki masz budżet? w jakie gry chcesz grać? mam nadzieję, że nie masz na myśli pasjansa ;) najlepiej by było gdybyś poczytał sobie trochę poradników chociażby [link usunięty] możesz też popytać się sprzedawców w sklepie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wierzba 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2014 Osobiście posiadam specjalny laptop do gier z firmy MSI i przyznam, że podczas grania spisuje się bardzo dobrze. Z resztą niczego innego nie spowdziewałam się po sprzęcie, na który wydałam nie małą kwotę pieniędzy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nelly 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2014 Hmmm zaraz sprawdzę jego parametry, bo ja również muszę zakupić taki laptop. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rysiek_mela 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2014 Myślę, że laptopy lenovo lub msi będą najlepszym rozwiązaniem. Np model Y510P z 750M w SLI i i7, który sam posiadam i bardzo sobie chwalę. Nie napisałeś jednak jaki przedział cenowy Cię interesuje, więc zakładam, że takowego nie ma ;) Laptopa kupowałem na jpkomputery.pl już ponad sześć miesięcy temu i chodzi bez zarzutu nawet przy najbardziej wymagającej gierce. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maupiatka 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2014 Pytasz o notebooka dla gracza - moim zdaniem bardziej sprawdzi się laptop, jak nie stacjonarka. Pomijam kwestię parametrów ale sama wielkość ekranu i karta graficzna ma znaczenie. Ja mam notebooka Acer trzy lata i nic mi się nie psuje ale po prostu na nim nie gram. Był mi potrzebny na uczelnię, bo mały i lekki. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ela 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2014 Powiedz do jakiej kwoty to zobaczymy na co możesz sobie pozwolić. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ernest 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2015 A do 2000 zł co polecicie? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
optimusnaczelny 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2015 A do 2000 zł co polecicie? Cięzko będzie znaleźć coś sensownego do grania w cenie do 2000 zł. Taki sprzęt zaczyna sie moim zdaniem od 3000 zł szczególnie jeśli chcesz grać w te najnowsze i najmocniejsze gry. Zerknij sobie na ten wpis na blogu: http://www.cyfraki.pl/laptop-do-2000-jaki-wybrac-do-pracy-gier-i-multimediow/ Jest tam mniej więcej opisane na co warto jest zwrócić uwagę kupując sprzęt do firmy. W tej cenie kup laptop o przekątnej 15 cali. Takie są zwykle tańsze oraz oferują najlepsze parametry w stosunku do ceny. Procesor polecam i5. Jeśłi skorzystasz z porównywarek internetowych znajdziesz na pewno. Grafika jest również ważna. Nie schódź poniżej wydajności radeona 8750m. Dotykowy ekran oraz inne tego typu bajery są za to całkowicie zbędne. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewe.jork 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2015 Zdecydowanie Lenovo. Ja mam ten komputer od jakiegoś czasu i jestem z niego bardzo zadowolona. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
galrun 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2015 No coś Ty?:) Jadę tylko na marce, a komputery coraz gorsze;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zojeczka 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2015 A nie myśleliście o MacBooku? On jest świetny i do pracy i do gier:) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koleczka 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2016 Nawet na komputerze przeznaczonym do gier warto robić kopie danych. Zobaczcie: http://www.stc-polska.pl Back up pozwoli nam na odzyskanie danych w razie ich utracenia z komputera. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forumiak 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2017 Zależy wszystko od budżetu. Patrzcie na to - https://www.morele.net/wiadomosc/lenovo-yoga-900-recenzja-dane-techniczne-czy-warto/3449/ Tak, ponad 5 k za laptop, ale ogólnie kawał solidnego i niezawodnego lapka, popatrzcie na osiągi w testach. I tutaj już dacie sobie radę nawet przy naprawdę zaawansowanych sprzętach. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach