sandiii 0 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2014 Ćwiczycie w domu czy chodzicie na siłownię? Ja mam zamiar kupić sobie do ogródka [link usunięty] . Będę mogła dzięki temu powdychać świeże powietrze w trakcie ćwiczeń. A co najważniejsze mogę skorzystać z takiej siłowni kiedy chcę. Mam nadzieję, że moja rodzina będzie ćwiczyć ze mną. A jak jest z wami wolicie siłownie czy bieganie, a może coś innego? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewe.jork 0 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2014 U mnie w mieście są takie siłownie zewnętrzne i często z nich korzystam Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koniczyna 0 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2014 Biegam co najmniej 5 razy w tygodniu, poza tym ćwiczę w domu z trenerkami z youtube :). Wszystko to bardzo dobrze wpływa zarówno na moje ciało, jak i samopoczucie, więc zdecydowanie polecam każdemu jakąkolwiek aktywność fizyczną. Grunt to ćwiczyć regularnie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiddo 0 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2014 Ćwiczę, ale tylko z chłopakiem. Najczęściej i tak robimy fikołki ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zestumilowegolasu 0 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2014 Zakupienie takiej siłowni do ogródka to chyba wcale nie taki mały wydatek. Wydaje mi się, że przeciętny człowiek wolałby się raczej wybrać do pobliskiego parku. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewe.jork 0 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2014 Owszem, w domowych warunkach jest to pewnie zbyt kosztowne Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blue 0 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2014 U mnie w mieście również są takie siłownie zewnętrzne(mogloby ich byc wiecej ) i dużo ludzi z nich korzysta. Ja ćwiczę sobie w domu, ewentualnie wsiadam raz na jakis czas na rower. Szczególnie teraz, gdy pogoda temu sprzyja.Kupilam sobie też http://www.sportowo.pl/main/d,d,82,nordic-walking.html i staram się regularnie z nimi chodzić.Ogólnie każdy rodzaj ćwiczeń jest wskazany. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maupiatka 0 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2014 Ja ćwiczę w domu, kupiłam sobie odpowiednie przyrządy do ćwiczeń w http://www.tb-polska.pl/, bo siłownia publiczna jakoś mnie nigdy nie przekonywała, nie mam ani super kondycji, ani extra wyrzeźbionej sylwetki i głupio mi tak przy innych ćwiczyć :P Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewe.jork 0 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2014 A jakie przyrządy? Standardowy rowerek czy coś innego? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi12 0 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2014 Ja uprawiam sporty. Ostatnio jest to squash. Sprzęt kupowałam w squashandsport. Tutaj podaję [link usunięty] . Mają tam rakiety, stroje, czy buty odpowiednie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaweczka 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2014 Kiedyś ćwiczyłam codziennie. Teraz albo nie mam czasu albo mi się nie chcę :/ Zbliża się wiosna, więc trzeba by znów zacząć ćwiczyć. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewe.jork 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2014 Ja ostatnio intensywnie ćwiczę w domu - trzeba się rozruszać po zimie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wenio42 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2014 zgadzam się, robi się coraz cieplej no to w tenisa, to wyprawa na rowerze, bieganie i pare ćwiczeń codziennie :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bluro 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2014 ostatnim czysy ćwiczę dosc intensywnie. zdrowie jest tylko jedno i należy o o nie dbać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nelly 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2014 Ja często ćwiczę w domu i od czasu do czasu idę też pobiegać. :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewe.jork 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2014 Próbowałam kiedyś biegać ale to zdecydowanie nie dla mnie ;D o ile wszystko inne mogę robić, to biegać nienawidzę Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maupiatka 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2014 Nie, nie, ewe, zdecydowanie nie standardowy rowerek, bo to nuda i szybko się przy tym zniechęcam! Mam matę do ćwiczń (ćwiczę wówczas z Mel B.), mam taśmy oporowe, piłkę rehabilitacyjną, drążek z tubingiem i fitness bag - na razie tyle, planuję dokupić więcej, ale wszystko w swoim czasie :D Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
modny 0 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2015 Nie, nie, ewe, zdecydowanie nie standardowy rowerek, bo to nuda i szybko się przy tym zniechęcam! Mam matę do ćwiczń (ćwiczę wówczas z Mel B.), mam taśmy oporowe, piłkę rehabilitacyjną, drążek z tubingiem i fitness bag - na razie tyle, planuję dokupić więcej, ale wszystko w swoim czasie :D A do czego wykorzystujesz piłkę rehabilitacyjną? Ja swego czasu biegałem, ale zacząłem mieć problemy z kręgosłupem. Wiem, że basen też może być dobry na poprawę kondycji kręgosłupa. No i są też różne maści i kremy. Maść borowinowa jest dobra na dyskopatię wynika z artykułu http://sulphur.com.pl/problem/bol-kregoslupa-przyczyny-leczenie. A czy chodzicie też na masaże? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lancelot 0 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2015 A do czego wykorzystujesz piłkę rehabilitacyjną? Ja swego czasu biegałem, ale zacząłem mieć problemy z kręgosłupem. Wiem, że basen też może być dobry na poprawę kondycji kręgosłupa. No i są też różne maści i kremy. Maść borowinowa jest dobra na dyskopatię wynika z artykułu [link usunięty] . A czy chodzicie też na masaże? Ja biegam w połączeniu z odpowiednią dietą oraz naturalnym suplementem diety , stopniowo tracę na wadze oraz moja kondycja fizyczna wzrosła. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewe.jork 0 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2015 Teraz mam jeszcze dodatkową motywację do ćwiczeń, ponieważ chodzę do http://www.akademiadietetyki.pl/warszawa/, więc chcę, aby efekty były pełniejsze, a bez regularnych ćwiczeń się nie obejdzie. Ale na szczęście zawsze byłam aktywna, więc nie stanowi to dla mnie żadnego problemu. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakniejaktak 0 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2015 Z początku z niechęcią a dzisiaj z ogromnym zapałem :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewe.jork 0 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2015 To tak zawsze jest - na początku trudno zacząć, a potem już się tak wkręcamy, że nie wyobrażamy sobie dnia bez ćwiczeń. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kucharz 0 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2015 ostatnim czysy ćwiczę dosc intensywnie. zdrowie jest tylko jedno i należy o o nie dbać. Gdyby jednak doszło do urazu i to jedno zdrowie zaczęło szwankować, to domową apteczkę proponuję wpierw zaopatrzyć w http://www.produktnaturalny.pl/produkty/masc-niedzwiedzia-naturalna-sila-i-grzanie/. Silnie rozgrzewa, po czym przynosi szybką ulgę obolałym stawom czy mięśniom. Koszt niewielki, więc na wszelki wypadek naprawdę warto ją mieć. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martynaxx 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2015 Czasami wykonuje te ćwiczenia co prowadzi http://jatomifitness.pl/blog/ewa-chodakowska/! Jak dla mnie to jej programy są bardzo ambitne, ale i dają pożądane efekty. Wystarczy troszkę samodyscypliny. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maupiatka 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2015 To tak zawsze jest - na początku trudno zacząć, a potem już się tak wkręcamy, że nie wyobrażamy sobie dnia bez ćwiczeń. Mam nadzieję, że i ze mną tak będzie. Zaczynam od jutra. ;-) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach