dann 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2008 Witam Niedawno zapisałem się do programu partnerskiego i chciałbym się dowiedzieć jak mam się rozliczać z podatków, posiadam podpisaną umowę. Czy podatek będzie co miesiąc potrącany? Dochód będe mieć raczej nieregularnie. Będę wdzięczny za odpowiedź, pozdrawiam. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
binkow 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2008 Jeźeli jest to firma z programem polskim to nie ma problemu, a więc odprowadzą za ciebie podatki i wyślą Ci Pita na roczne rozliczenie. Tak jest w większości polskich PP. Gorzej gdybyś brał udział w jakimś zagranicznym PP tam juz innaczej wygląda forma rozliczenia. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kad48 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2009 Więcej informacji na temat rozliczania sie z programów partnerskich oraz zmian jakie nastąpiły w tej kwestii w styczniu 2009, znajdziesz w tym artykule: [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kineloo 0 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2009 Osobiscie na przykladzie [link usunięty] rozliczalem sie za pomoca rachunku + podeslanego od nich PITa. Money.pl samo odliczalo i placilo podatek. Ja wystawialem rachunki i na koniec roku rozliczalem sie z US (na podstawie otrzymanego PITa i umowy zlecenie). Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach