optimusnaczelny 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2014 W sieci jest niesamowita ilość portali randkowych - gdzie warto założyć konto aby poznać kogoś interesującego? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ernest 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2014 Nie będę wymieniał tych największych - bo są one powszechnie znane. Nie maja one typowo charakteru randkowo-matrymonialnego i trudno tam poznać kogoś, kto będzie chętny pójść na randkę w ciemno. Załóż konto na tym portalu http://www.towarzyski24.com.pl/ Jest on dedykowany osobą którą szukają drugiej półówki i chcą się nieźle zabawić. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zaczepka 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2014 Prawda jest taka, że wszędzie poznać równie trudno/łatwo ;) Jak masz szczęście to posiedzisz na takim portalu kilka dni i już więcej nie musisz, a jak masz pecha, to możesz nawet rok i po każdym pierwszym spotkaniu, naprawdę nie będziesz miał ochoty na kolejne. Można skorzystać z płatnych (jak wszystkim znana sympatia czy inne edarlingi), można też pójść w darmowe, jak Badoo (chociaż też coraz więcej opcji jest tam zdaje się płatnych). W każdym z tych miejsc znajdziesz osoby o celach zdecydowanie matrymonialnych, te, które chcą poszerzyć grono znajomych czy te szukające przygód. Do wyboru, do koloru ;) Moim zdaniem warto wybierać te z rozmowami prowadzonymi online (nie systemem wiadomości), bo wtedy widzisz szybką i w miarę naturalną reakcję drugiej strony. Warto spróbować kilku takich miejsc (Google podpowiedzą najpopularniejsze) i wybrać ten dla siebie najbardziej odpowiedni. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RobertW 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2014 Na jakieś imprezie można spotkać ciekawe osoby. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewe.jork 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2014 W barze, na imprezie, urodzinach, na spotkaniach ze znajomymi - moim zdaniem lepiej jest poznawać ludzi w rzeczywistym świecie i jestem tego zwolenniczką. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blue 0 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2014 Też myślę że lepiej poznać się w rzeczywistym świecie, ale można sobie ułatwić samo spotkanie -poprzez zamieszczenie ogłoszenia na portalu http://alegratka.pl/spolecznosci/ Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kucharz 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2014 Piszecie, że lepiej poznać kogoś w świecie rzeczywistym i to jest oczywista oczywistość. Wydaje mi się, że założycielowi tematu chodziło o to, w jaki sposób zrobić pierwszy krok, bo jednak mało któremu singlowi wystarcza sama znajomość online. Mam więc ciekawą propozycję. Weekend na Mazurach, "grafik" szczelnie wypełniony atrakcjami przez organizatorów (szybkie randki, gry i zabawy, spa, tańce), a wszystko w towarzystwie innych singli. Takie imprezy organizuje Księżycowy Dworek, którego hasło brzmi "http://www.laczymywpary.pl/". Gdybym był singlem, zebrałbym znajomych i pojechał na taki weekend :). Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wierzba 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2014 Dobre rozwiązanie. Zdecydowanie lepsze, niż pałętanie się po ulicach lub klubach i czekanie na jakąś laskę, która będzie chciała się z kimś zapoznać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koniczyna 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2014 A nie lepiej jednak wyjść do ludzi, niż szukać drugiej połowy w sieci? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smierson 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2014 Portali jest masa, ale ciekawe jak z ilością ich użytkowników. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piotrml 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2014 Jasne, że w realu najlepiej poznać drugą połówkę. Ale mam znajomego, który poznał przez taki portal dziewczyną i od kilku lat są szczęśliwym małżeństwem. Jasne, że trzeba być ostrożnym, ale można również tą metodą nawiązać bliską znajomość. Są osoby, które mają dużą trudność w nawiązaniu relacji w sposób tradycyjny, zatem taka możliwość w Internecie może być pomocna. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koniczyna 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2014 Wiadomo, że są osoby, które poznały swoją drugą połowę przez internet, ale najczęściej się to jednak nie udaje. Ludzie tworzą fałszywy obraz na swój temat, rzeczywistość jest czasami zupełnie inna. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zestumilowegolasu 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2014 Ja swojego byłego faceta poznałam na żywo po jakimś tygodniu internetowej znajomości. Konkretniej znalazłam go na portalu sympatia.pl ;) Aczkolwiek tam trzeba uzbroić się w dość dużą cierpliwość, aby poznać kogoś interesującego. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koniczyna 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2014 Bałabym się chyba, że na takich portalach są sami dziwni faceci, szukający dziewczyny na jedną noc albo mający jakieś ze sobą problemy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nelly 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2014 Ja jakoś nie przepadam za portalami typowo randkowymi... wolę takie, gdzie poznaje się obcokrajowców :). Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ramona 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2014 Wg mnie najlepszym miejscem są imprezy dla singli. Są organizowane w wielu miastach, albo tez wyjazdy na spotkania singli. Coś w stylu: http://www.laczymywpary.pl/ nie ma szans by nie połączyło samotnych osób w pary. Wydaje mi się, że jest to najlepsze rozwiązanie. Nie myśleliście o tym? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna25 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2014 Ja również preferuje znajomości z reala. Te internetowe są zawsze obarczone ryzykiem różnej maści. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gośka99 0 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2015 To prawda jest tego pełno, na początek polecam zapisać się na jeden góra dwa, fajny jest np. serwis - https://www.mydwoje.pl/Zaprezentuj-siebie znajdziecie tam dużo praktycznych porad na temat poszukiwania miłośc ;) Pamiętajcie by nie udawać kogoś innego bo wtedy zmarnujecie swój i czyjś czas a po co wam to :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zdrewna 0 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2015 Wyjdź z domu, do znajomych, na imprezę - tam poznasz. A nie siedź w internecie i nie czekaj na cud. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewe.jork 0 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2015 Niestety, teraz coraz więcej osób myśli, że dzięki internetowi rozwiążą wszystkie swoje problemy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgnieszkaKa 0 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2015 polecam treningi - na siłowni można poznać naprawdę fajnych ludzi i się z nimi zżyć - od dłuższego czasu trenuję w miarę stałej grupie i razem wychodzimy na piwo Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati22 0 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2015 Na piwo odrobic kalorię :) to fajne. Ja poznałem ciekawa osobę w pociągu. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piotr21 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2015 W sieci jest niesamowita ilość portali randkowych - gdzie warto założyć konto aby poznać kogoś interesującego? Możesz sprawdzić portal https://www.mydwoje.pl/jaki-serwis-randkowy w kilku testach np. pcword został wysoko oceniony. Co do innych portali sympatia jest obecna bardzo długo. Chyba jest to jeden z starszych tego typu portali w polskim internecie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cvrw 0 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2015 W sieci jest niesamowita ilość portali randkowych - gdzie warto założyć konto aby poznać kogoś interesującego? Jasne, że jest. Moja kuzynka poznała swojego narzeczonego na portalu http://randki7.pl. Na początku sceptycznie podchodziła do takich portali, ale jest osobą niezwykle zajetą, bo prawie cały czas pracuje, a jak nie pracuje, to jest na szkoleniach i nie miałaby możliwości poznania kogoś w klubie, impreze itp. Za namową koleżanki założyła konto właśnie na tym portalu i po miesiącu poznała bardzo fajnego faceta, z którym w przyszłym roku bierze ślub. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sayosa 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2016 Zgadzam się, że najłatwiej poznac kogos przez interent. Teraz jest mnóstwo internetowych portali, na których mozna założyć konto i umawiac się na randki. Moja siostra tak znalazła swojego partnera - założyła profil na http://www.polishhearts.de/pl/a/flirt_niemcy . Już niedługo planują slub. Czasem naprawdę można poznać kogoś wartościowego. Wiadomo, że jest ryzyko że nic z takiej randki nie wyjdzie ale zawsze warto próbować :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach