sojusznik 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2018 Cześć! Do tej pory prowadziłem biznes wyłącznie stacjonarny, chcę jednak rozszerzyć działalność o sklep internetowy i zastanawia mnie czy jest coś co pominąłem w procesie otwierania tego typu interesu. Jakieś wskazówki? Bo ogólne zasady znam ale może jest coś takiego, na czym można np zaoszczędzić a nie jest to tak oczywiste, że każdy o tym wie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Berni 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2018 zaoszczędzić da się na wszystkim, pytanie czy jest sens. grunt to żeby jakość usług nie spadła. chyba tylko kurier mi przychodzi do głowy, gdzie możnaby zmniejszyć koszty i nie być przy tym stratnym. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michael OneDollar 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2018 Z czym sklep internetowy? Na jakim silniki postawiony? Przez co płatności online? Oszczędzić można na wielu rzeczach :) radziłbym nie korzystać z gotowych rozwiązań, gdzie musisz co miesiąc płacić za korzystanie. Wtedy można zaoszczędzić wybierając dobry i tani hosting, czy na odnowieniu domeny. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach