Wojtas 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2018 Ponieważ całe życie trzeba się uczyć i doszkalać szukałem w ostatnim czasie dobrych wydań książek z dziedziny rachunkowości i prawa pracy jeśli szukacie podobnych tematów to warto zajrzeć do tej księgarni bo mają naprawdę dobre publikacje. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bekus 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2018 Kiedyś kupowałem tam jakieś książki dla syna i w sumie zapomniałem o tej księgarni ale na pewno przyda mi się ta informacja. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maciejo 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2018 Szukałem książek związanych z BHP i prawem pracy tam znalazłem. Dzięki za informację. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marko67 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2018 Szczerze polecam prowadzimy z żoną biuro rachunkowe i często zakupujemy u nich różne czasopisma i prenumeraty. Zawsze można dostać najnowsze i dobrze opracowane wydania. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arpex 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2018 Warto doradzić się w tym temacie znajomych. Myślę, że to będzie bardzo dobre rozwiązanie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maciejo 0 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2018 Książki dotarły bardzo szybko ,naprawdę są bardzo dobrze wydane i najnowszej wersji. Polecam. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtas 0 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2018 Widzę, że interesujecie się również takim tematem. Teraz byłem na wycieczce w Barcelonie kupiłem sobie również u nich ciekawy przewodnik, takie książki również mają w sprzedaży. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bekus 0 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2018 Byłem teraz na ich stronie i jest kilka pozycji które by mnie interesowało. Myślę,że warto było by się zaopatrzyć w kilka nowych książek. Ceny mają bardzo przystępne jak na taką tematykę bo zazwyczaj takie książki są drogie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Renka6 0 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2018 Mam to samo zdanie co mój poprzednik. Nic dodać oraz nic ująć. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniaa 0 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2018 Bardzo lubię korzystać z ich strony, wybór jest ogromny, można znaleźć książki niemal ze wszystkich branż, a do tego ceny są bardzo przystępne. Ciężko jest znaleźć dobre książki z branż, a tam jest ogromny wybór świetnych książek, więc nic tylko korzystać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annameri 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2018 ja też znam i polecam to wydawnictwo. To co lubię chyba najbardziej to fakt, że odkąd zamawiam u nich ( a trwa to już troszkę czasu ) zawsze jestem bardzo zadowolona z wysokiej jakości i wartości merytorycznej jakie reprezentują te wszystkie publikacje. No i nie oszukujmy się - ceny też są bardzo korzystne. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cookie 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2018 podpinam się do tematu. w wip zamówiłem do tej pory około 4 książek - jedna na temat rodo i 3 na temat mojej branży - księgowość i finanse. Doatarły do mnie w błyskawicznym tempie i rzeczywiście sposób ich napisania i zredagowania był taki, że przeczytałem je w sumie w niecały miesiąc. Wydawnictwo można śmiało polecać! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kindzior 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2019 i ja polecam. najważniejsze, że stosują bardzo uczciwe praktyki według klientów. ani razu się nie naciąłęm a jak pojawił sie jakiś problem z zamówieniem to wystarczyło zadzwonić na infolinie i wszystko dało się wyjaśnić :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forumiak 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2019 Polecam zdecydowanie Stawka większa niż biznes. Strategie rozwoju firm - 38 zł na Livro. Bardzo dobra, praktyczna, konkretna, ciekawa, bez przerabiania bzdur. Jak da mnie jedna z lepszych tego typu pozycji, jakie pojawiły się na rynku w ostatnim czasie. Przynajmniej my oceniamy ich mega pozytywnie, ale rzeczywiście - da się znaleźć kilka naprawdę udanych tytułów tego typu. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach